Târgoviste : Piaţa 1 Mai a fost reorganizată în spaţiu deschis

În contextul deciziei guvernamentale fără precedent de a suspenda activitatea pieţelor agroalimentare, Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte a discutat cu producătorii locali din Piaţa 1 Mai pentru a găsi împreună soluţii de a depăşi actuala situaţie.
„Am luat decizia de a reloca activitatea de comercializare în afara halei, astfel încât piaţa va fi organizată în spaţiu deschis.

Totodată, boxele de lactate vor avea desfacere direct către exterior, chiar la această oră realizându-se activităţile de adaptare a acestora, astfel încât cumpărătorii să nu mai fie nevoiţi să pătrundă în interiorul halei, precum şi de reparare a aleii de acces.
în acelaşi timp, în funcţie de solicitări, vom pune la dispoziţia producătorilor spaţii de comercializare şi în celelalte pieţe deschise din municipiul Târgovişte, unde există locuri vacante suficiente.
Vreau să îi asigur pe toţi târgoviştenii că vom depune toate eforturile pentru a face faţă situatţei, astfel încât să protejăm interesele producătorilor locali, oricum afectate deja de pandemie şi de primele semne de criză economică, dar şi nevoia târgoviştenilor de a avea acces la produse proaspete, cu respectarea însă întocmai a măsurilor impuse”, a precizat primarul Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Virgil Guran, candidat PNL Dâmboviţa pentru Senat:"Realitatea demonstrează că măsurile economice luate au fost eficiente!"

Liberalii dâmboviţeni au marcat începutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie printr-o conferinţă de presă la care au participat principalii candidaţi din Dâmboviţa. Este vorba despre preşedintele Virgil Guran – locul I pe lista PNL Dâmboviţa pentru Senat, Sorin Ion, candidat pe poziţia a doua, Gabriel Plăiaşu, cap […]