TÂRGOVIŞTE – PERSOANELE FĂRĂ ADĂPOST, SĂRBĂTORITE DE CĂTRE MUNICIPALITATE

cioacaIeri, municipalitatea a marcat Ziua persoanelor fără adapost. Mai mulţi beneficiari ai serviciilor sociale oferite de către Centrul de zi „Speranţa” au fost invitaţi să servească masa de prânz la Cantina de Ajutor Social. Mesajul edilului municipiului a fost transmis de city-managerul Gabriel Cioacă. Acesta i-a asigurat pe cei prezenţi de întreg sprijinul municipalităţii, al Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul primăriei, precum şi de cel al personalului Centrului de zi: „Astăzi am dorit să punctăm, prin prezenţa noastră alături de dumneavoastră, cei care, din anumite motive, aveţi nevoie de un anumit ajutor, şi primăria Municipiului Târgovişte vi-l oferă
– Ziua persoanelor fără adăpost. Majoritatea sunteţi beneficiari ai serviciilor sociale ale Centrului „Speranţa”. Acolo sunt cazaţi, în Centrul de zi, aproximativ 40-50 de persoane zilnic. Sper că această situaţie – aceea de a locui în Centrul de zi „Speranţa”
– să fie una de tranzit. Sper ca, în perioada următoare, fiecare dintre dumneavoastră să aibă mai multă şansă, beneficiind şi de sprijinul administraţiei municipiului Târgovişe. Vă asigur că, orice problemă veţi avea, uşile Centrului de zi vă sunt deschise. Personalul de acolo vă stă la dispoziţie pentru îngrijire, găzduire, consiliere”.
Ieri, alături de city-managerul Târgoviştei s-a aflat şi conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Târgovişte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Teatrul Municipal Târgovişte vă invită la spectacol

Odată cu venirea toamnei, se redeschide şi stagiunea Teatrului Municipal Târgovişte. După o binemeritată vacanţă, actorii s-au reîntors cu o şi mai mare poftă de a arăta târgo-viştenilor care este adevărata lor valoare. Ca urmare, vor fi prezentate două piese absolut fantastice – Moartea accidentală a unui anarhist de Dario […]