TÂRGOVIŞTE. ELEVELE CARE AU ABSOLVIT BACALAUREATUL CU NOTA 10, PREMIATE DE MUNICIPALITATE

0 0

borigaO diplomă, un buchet de flori şi câte 2.000 de lei au primit, din partea municipalităţii, cele cinci eleve care au absolvit, la instituţii de învăţământ târgovişteane, examenul de Bacalaureat, cu media generală 10. Este vorba despre Ana Maria lancu şi Carmen Constantin – Colegiul Naţional „lenăchiţă Văcărescu”, Roxana Florentina Fâşie – Grupul Şcolar Voievodul Mircea, Andreea Stănescu – Colegiul Naţional „Constantin Carabella”, Ştefana Oros -Liceul de Arte „Bălaşa Doamna”. Premiile au fost înmânate de primarul municipiului Târgovişte -Gabriel Boriga, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local Municipal Târgovişte. Edilul le-a mulţumit celor cinci fete care fac cinste municipiului nostru, pentru strădania lor la învăţătură care a fost răsplătită cu nota maximă, le-a urat succes în viitoarea carieră pe care o vor îmbrăţişa şi o vacanţă cât mai plăcută. Consilierii municipali s-au alăturat acestor urări. Şi noi le felicităm şi le urăm ca preocuparea pentru studiu şi performanţă să le rămână constantă. Aşteptăm cu interes să ne aducă la cunoştinţă şi rezultate la fel de frumoase din perioada de studenţie care va începe peste câteva luni.
Este necesar să facem o precizare: la nivelul judeţului Dâmboviţa, şase eleve au obţinut la Bacalaureat nota maximă. Municipalitatea a premiat doar cinci dintre acestea, deoarece cea de a şasea – Silvia Pleşa – este absolventă a Colegiului Naţional Nicolae Titulescu Pucioasa, instituţie de învăţământ ce nu este situată pe raza municipiului Târgovişte. Felicitările şi aprecierile noastre se îndreaptă şi către ea, în egală măsură.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MICII CERCETAŞI DIN FIENI MERG LA CENTENAR!

Cercetăşia este o mişcare mondială a copiilor şi adolescenţilor, băieţi şi fete, dornici să se bucure de viaţă, să-şi cultive cele mai alese calităţi umane, să fie puternici, inteligenţi, curajoşi şi pricepuţi, să cunoască farmecul prieteniei adevărate. Aceste lucruri le descoperă şi tinerii cercetaşi din Fieni, care anul acesta, pentru […]