Târgovişte: Creşa nr. 8 se deschide pe 15 septembrie

0 0

„Având în vedere numeroasele solicitări în legătură cu repartizarea locurilor în creşele din municipiul Târgovişte, sunt în măsură să comunic faptul că au fost găsite soluţii astfel încât toate solicitările târgoviştenilor să primească un răspuns favorabil, cu trei precizări punctuale:

  • Extinderea la Creşa nr. 8 va fi finalizată la data de 15.09.2020;
  • Extinderea la Creşa nr. 14 va fi finalizată la data de 01.10.2020;
  • Extinderea la Creşa nr. 13 va fi finalizată la data de 01.11.2020.
    Întreaga procedură de repartizare se va desfăşura prin Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Târgovişte. Îi asigurăm pe târgovişteni că activitatea în creşe se va desfăşura în condiţii de deplină securitate sanitară”, a anunţat primarul Cristian Stan.
    Acesta a mai precizat că, în ciuda extinderii spaţiilor din creşe cu aproximativ 5000 mp, dificultăţile sunt generate de măsurile de distanţare impuse de autorităţile centrale, măsuri prin care numărul copiilor dintr-o grupă este redus cu cel puţin jumătate.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA, DEBUT PERFECT LA US OPEN

Debut perfect pentru Sorana Cîrstea la US Open! Românca aflată pe locul 77 WTA, a învins-o cu scorul de 6-4, 7-5, pe jucătoarea americană Christina Mchale, locul 75 WTA, în turul întâi de la Flushing Meadows.Partida a durat o oră şi 37 de minute. În turul următor, Cîrstea va întâlni […]