STROE PROMITE RELUAREA TUTUROR COMPETIŢIILOR SPORTIVE

Mihai ROŞOIU

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă la Prefectura Iaşi, că începând de luni, în urma hotărârii de Guvern prin care se va prelungi starea de alertă, va avea posibilitatea de a debloca toate sporturile din România.
Acesta a declarat faptul că Ministerul va veni cu un nou ordin în cursul săptămânii viitoare, un ordin care va redeschide toate branşele sportive.
Pot să vă fac şi un anunţ: în momentul de faţă, urmare a hotărârii de Guvern care va fi adoptată luni, în şedinţa de Guvern, de prelungire a stării de alertă, vom avea posibilitatea legală să deblocăm toate sporturile în România, bineînţeles, care funcţionează după nişte reguli complementare oferite de zona medicală, chiar dacă îi incomodează, ele sunt absolut obligatorii când vorbim de sănătatea publică. Nimeni nu se poate juca cu sănătatea sportivilor şi participanţilor la competiţiile sportive.
Probabil, săptămâna viitoare vom veni cu un nou ordin, care, ţinând cont de normele medicale, va redeschide toate sporturile, inclusiv cele de contact care aşteptau de ceva vreme.
Declaraţia lui Stroe vine după ce mai mulţi mai mulţi reprezentanţi ai sporturilor de contact au făcut front comun şi s-au arătat nemulţumiţi de faptul că nu îşi pot desfăşura activitatea, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PUCIOASA ŞI FLACĂRA MORENI SE DUELEAZĂ ÎN TURUL 2 AL CUPEI ROMÂNIEI

Federaţia Română de Fotbal a stabilit programul celui de-al doilea tur al fazei naţionale a Cupei României, ediţia 2020/2021. Meciurile acestei faze sunt stabilite să se desfăşoare la data de 22 septembrie, marţea viitoare, de la ora 16:30, într-o singură manşă.În această fază a competiţiei vor evolua cele 30 de […]