Starea la zi a fotbalului Dâmboviţean. DOAR MUNICIPAL ARE LINIŞTE

A.l.
0 0

fcm TargovisteDin cele trei echipe divizionare din Dâmboviţa, doar F.C. Municipal Târgovişte a
avut linişte în această iarnă. Trupa antrenată de Gigi Manea va relua pregătirile pe 4 februarie. Va susţine 8-9 meciuri amicale şi se va întări cu 4-5 jucători noi. Chiar dacă au fost în vacanţă, „tunarii” au fost recompensaţi cu bonusuri financiare. Obiectivul echipei de la Şotânga este clasarea în prima parte a ierarhiei, în C6.
Măcinată de plecările din vară şi din această iarnă (M. Ionică, Ivaşcu, Coman, Neagu, Neacşu, Niţoi), Urban Titu vrea să revigoreze lotul. Au fost în probe 25 de jucători. Din vechiul lot au rămas 11 jucători: Dumitrescu , Butoi , I. Dan , Dicu, Mirescu, Albu, Stoica, Roman, Ciocotoiu, Săndules-cu, Corbu, la care se adaugă Lambă (Unirea Câmpina). Lotul va fi completat cu juniori, printre care: Andrei (CSO Plopeni), Lică (Victoria Brăneşti), Tudose şi Mihai (Utchim Găeşti), Anghel şi Datcă (Sportul 2 Studenţesc), Şerban şi Dulamă (Voinţa Perşinari), Mihăilescu (Sălcioara), Sanda (Metaloglobus Bucureşti) sau Mihai, Ene şi Chiric (Urban 2
Titu).
Pe Urban o aşteaptă un retur de foc, pentru că trebuie să evite retrogradarea cu un lot care va fi completat cu mulţi jucători noi (cel puţin 8-9), iar posibilităţile financiare sunt modeste. Antrenorul Nicu Croitoru va încerca să scape echipa de la retrogradare.
Asemenea unei femei frumoase, care se simte admirată, Chindia Târgovişte merge mai departe. Dă senzaţia de eleganţă şi mister. Cei patru acţionari, C.J. Dâmboviţa, Primăria Târgovişte, Gică Popescu şi Universitatea Valahia, susţin financiar, în continuare, echipa din Curtea Domnească. Echipa antrenată de Eusebiu Tudor se află în cantonament centralizat la Snagov şi va mai efectua încă unul la Centrul Olimpic de la Izvorani, începând cu 10 februarie. Noutăţile în lot sunt Karim (fost la juniori) şi Andrei Şeran (Liga a 2-a din Rusia). Chindia a susţinut un amical cu Petrolul 2 Ploieşti, câştigat cu 7-2. Mai are în program încă un amical cu Unirea Slobozia.
S-a renunţat la serviciile lui Nicolae „Ţâcă” Zamfir (şeful centrului de copii şi juniori), care acum este director tehnic la Apa Nova Craiova, dar şi la vicepreşedintele Sorin Lungu. Acesta va fi înlocuit în funcţie de Ciprian Prisăcaru.
Este posibil să se găsească finanţare pentru construirea unei noi arene fotbalistice în Târgovişte, în zona fostului hipodrom. Cel puţin până în vară, proiectul Chindia funcţionează. (A.I.)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Gloria Corneşti O linie de clasament impresionantă

Campioana de toamnă din Liga a 4-a, Gloria Corneşti, se pregăteşte (lângă Corneşti) în linişte pe un teren special amenajat, într-un loc numit „Pătrimea”. Elevii lui Nelu Radu şi Daniel Movilă fac trei antrenamente pe săptămână (marţi, joi şi sâmbătă). Vor să fie în formă pe 2 martie, când începe […]