Sporul natural rămâne la valori negative

sportPrincipalele fenomene demografice, natalitatea şi mortalitatea, au fost caracterizate, în luna mai, prin valori mai mici comparativ cu aprilie.
În cifre exacte, în maternităţile dâm-boviţene s-au născut 333 copii, cu 17 mai puţini faţă de luna precedentă. În acelaşi timp au fost înregistrate 502 decese, în scădere cu 84 faţă de intervalul precedent.
Întrucât numărul deceselor a depăşit pe acela al naşterilor, mai a fost o nouă lună consecutivă în care Dâmboviţa, a rezultat spornatural negativ, de -169 persoane.
Tot în luna mai, la oficiile de stare civilă au fost consemnate 195 de căsătorii iar instanţele au pronunţat, prin hotărâri judecătoreşti definitive, 57 de divorţuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Statul dă 10.000 de euro pentru tineri

Mai sunt doar câteva zile până la începerea înscrierilor în programul guvernamental SRL-D 2015, prin care statul român oferă o finanţare nerambursabilă de până la 10.000 de euro tinerilor români care îşi deschid pentru prima dată o afacere, conform calendarului anunţat anterior de Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru […]