SORANA, LA FED CUP!

Mihai ROŞOIU
0 0

soranaLa fel ca şi în Cupa Davis, şi în Cupa Federaţiei are loc un dineu oficial la care participă delegaţiile prezente la competiţie. La Eilat, în grupa 1 Euro-Africană, banchetul acesta e o petrecere pe cinste, pentru că la el participă 16 echipe şi toate fetele se cunosc între ele.
După cum aţi aflat deja de pe doartenis.ro, Irina Begu şi Simona Halep, accidentate, au fost înlocuite de Raluca Olaru şi Cristina Dinu. Din echipă mai fac parte Sorana Cîrstea şi Andreea Mitu. România a debutat aseară în grupa C, împotriva principalei favorite, Polonia, surorilor Radwanska, venite în Israel cu scopul declarat de a promova în play-off. Cheia meciului ar putea fi meciul de dublu, acolo unde, dacă nu intervin modificări de ultim moment, vor juca Sorana Cîrstea şi Raluca Olaru.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ACTIVITATE SOCIAL-FILANTROPICĂ ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTE!

Marţi, 5 februarie 2013, cu binecuvântarea şi prin grija Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, s-a derulat, în Arhiepiscopia Târgoviştei, prin intermediul Sectorului Social-Filantropic şi cu sprijinul Protoieriei Găeşti, un proiect de ajutorare a unor familii defavorizate, din cuprinsul Comunei Răscăeţi, jud. Dâmboviţa. Acesta a constat în oferirea de alimente, […]