SORANA, ÎNAPOI LA ANTRENAMENTE

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea a renunţat la vacanţa şi s-a întors pe terenul de tenis, la numai o saptamâna de la încheierea sezonului. A 86-a jucatoare a lumii a facut exerciţii inedite şi a aratat ca este într-o forma de invidiat.
Cîrstea (30 de ani) este neobosită, ţinând cont că săptămâna trecută a disputat ultimul turneu WTA al anului, la Linz (Austria). În loc să intre în vacanţă, „Sori” a ales să se pregătească de pe acum în vederea noului sezon.
Sorana Cîrstea a făcut un antrenament grozav la Centrul Naţional de Tenis, pentru a-şi îmbunătăţi viteza de reacţie! Sorana a fost foarte concentrată şi agilă pe teren, aşa cum vrem să o vedem şi în sezonul care urmează în circuitul WTA. La fel ca majoritatea jucătoarelor din România, „Sori” va călători în Australia în luna ianuarie 2021, acolo unde sunt programate mai multe turnee importante, inclusiv Australian Open (18-31 ianuarie). Calendarul este încă incert din cauza restricţiilor împotriva COVID-19, însă primul Grand Slam al anului va avea loc cu siguranţă.
Turneele pregătitoare nu sunt încă stabilite, organizatorii de la „Antipozi” lucrând la acest aspect.
Sorana Cîrstea,
tur de forţa dupa lockdown
După lockdown-ul din primăvară, Sorana Cîrstea a făcut un tur de forţă, evoluând la 6 turnee! Jucătoarea din Târgovişte a obţinut o performanţă notabilă la US open, după ce a ajuns în turul 3, apoi a revenit în Europa, unde nu a avut experienţe prea frumoase.
La turneul Premier de la Ostrava, Cîrstea a trăit şi un episod extrem de delicat, fiind blocată mai bine de 25 de ore în camera de hotel. Sportiva a primit într-un final rezultatul negativ al testului pentru COVID-19. A urmat competiţia WTA International de la Linz, ultima a sezonului, părăsită de Sorana în optimile de finală, scor 46, 4-6 cu Ocean Dodin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SCHIMBĂRI DE ULTIMĂ ORĂ ÎN BASCHETUL FEMININ

În urma unor discuţii cu cluburile din campionatul feminin, FRB a adus câteva modificări calendarului competiţional al LNBF. Astfel, turneul 1 al competiţiei va avea loc câteva zile mai târziu, în perioada 27-29 noiembrie, iar locaţia va fi aleasă în zilele următoare.Iniţial, Federaţia Română de Baschet s-a arătat dispusă să […]