SORANA, DUPĂ SUCCESUL DE LA US OPEN: „ACUM CÂTEVA SĂPTĂMÂNI ERAM EPUIZATĂ”

Mihai ROŞOIU
0 0

Sorana Cîrstea a reuşit să se califice în turul al treilea la US Open după o victorie dramatică în faţa britanicei Johanna Konta! Românca s-a impus în 3 seturi, 26, 7-6, 6-4, după un meci maraton care a durat 2 ore şi 52 de minute şi s-a jucat în bula securizată de la arenele Flushing Meadows din New York.
Adversara sa din runda următoare va fi sportiva cehă Karolina Muchova, numărul 26 mondial şi cap de serie 20.
Împotriva Johannei Konta, Sori (77 WTA) a evoluat variat şi a contracarat jocul complex al britanicei. A avut atitudine şi a arătat excelent din punct de vedere fizic.
S-a motivat după punctele grele, a pedepsit-o pe Konta când a avut oportunitatea şi şi-a ridicat nivelul de încredere pentru turul următor.
Cîrstea şi-a egalat acum cea mai bună performanţă de la US Open, turul al treilea (2009, 2019).
„Am simţit că am jucat bine de la ediţia de anul trecut de la US Open şi până acum. M-am antrenat bine, sunt fit din punct de vedere fizic şi sunt ok din punct de vedere mental, aşa că 2020 a fost

un an frustrant pentru mine.
În orice caz, n-am atins rezultatele pe care le speram, aşa că a fost frustrant pentru că m-am antrenat bine, dar rezultatele au întârziat să apară.
Astfel că a fost o perioadă frus-trantă pentru mine. Şi, mai ales, în contextul acestei pauze forţate… M-am antrenat pe întreaga perioadă”, a spus jucătoarea în vârstă de 30 de ani, la finalul meciului cu Johanna Konta.
Sfertfinalista ediţiei 2009 de la Roland Garros şi-a continuat mărturisirea despre perioada apăsătoare din această vară.
„Cu două săptămâni înainte de US Open, am simţit că mă topesc, am simţit că am nevoie de două săptămâni de pauză. Eram complet obosită.
Dar apoi am simţit că-mi revin, că muncesc cu spor şi că momentul meu va veni! Am crezut în mine şi am conştientizat că pot să înving pe oricine”, a mai spus Sorana Cîrstea, conform digis-port.ro
Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 163.000 de dolari şi 130 de puncte WTA.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (XLIII) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_Din clipa când este sigur că s-a făcut bine, plecă din nou din sat. Genova îi este interzisă: se va duce la Torino. Deja este urmărită orice mişcare face. Este cunoscut ca agitator, anarhist, minte înfierbântată. Găseşte uşor de lucru deoarece este un muncitor priceput. Dar de […]