SORANA A FOST CERUTĂ DE SOŢIE DE ION ION ŢIRIAC?

Mihai ROŞOIU

Târgovişteanca Sorana Cîrstea (30 de ani), una dintre cele mai populare jucătoare de tenis din circuitul WTA, s-a logodit de câteva luni cu Ion Alexandru Ţiriac (43 de ani), fiul fostului sportiv şi actual om de afaceri.
Sportiva româncă, numărul 75 în lume, are o relaţie oficială cu juniorul lui Ion Ţiriac de câteva luni. Cei doi şi-au făcut publică idila după ce Ion Alexandru a divorţat de Ileana Lazariuc, alături de care a avut o căsnicie de 10 ani.
Totuşi, se pare că Sorana Cîrstea şi fiul lui Ţiriac sunt împreună de mai mult timp, câţiva ani chiar, încă din vremea în care fiul miliardarului era căsătorit.
„Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viaţa ei, însă apropiaţii ştiu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani şi se iubesc foarte mult.
Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au spus nişte apropiaţi ai celor doi, potrivit impact.ro.
Sorana Cîrstea, relaţie de trei ani cu un columbian
Sorana Cîrstea a avut o relaţie cu columbianul Santiago Giraldo, din 2014 până în 2017. Sud-americanul, acum în vârstă de 32 de ani, este tenismen profesionist, momentan aflat pe locul 295 în topul ATP.
Românca încearcă în această perioadă şi o revenire de efect în lumea tenisului. În urmă cu o lună, Cîrstea şi-a angajat un nou preparator fizic, în persoana lui Teo Cercel, omul concediat de Simona Halep la începutul anului 2020.
Prin această mutare, Sorana încearcă să îşi pregătească întoarcerea în forţă în circuit, după pandemia de coroanvirus. Ultimul meci al Soranei a fost în februarie, la turneul de Doha. Atunci a pierdut cu Elena Rybakina, scor 6-3, 3-6, 1-6.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie in perioada interbelică (XX) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_A doua zi, squadristi vor defila timp de cinci ore, la piazza del Popolo şi la Pincio, în faţa familiei regale, în pas ordonat, având înaintea lor trei generali îmbrăcaţi în cămăşi negre, cu chipiul militar pe cap, cu braţul ridicat, imitând salutul pretorienilor. Dar, în seara […]