Silviu Dumitrescu, după retrogradarea Chindiei: „TOŢI SUNTEM VINOVAŢI”

Mihai ROŞOIU
0 0

Silviu DumitresculviuSilviu Dumitrescu a urmărit meciul dintre Sportul şi Suceava din tribunele arenei giuleştene, iar la final nu şi-a putut ascunde dezamăgirea pentru ceea ce s-a întâmplat cu echipa pe care a condus-o în final de campionat.
– Domnule Dumitrescu, vă aşteptaţi la un asemenea deznodământ? – Dacă te referi la meciul dintre Sportul şi Suceava, era previzibil că aşa se va întâmpla. Anormală a fost această reprogramare, dar în fotbalul nostru totul este posibil.Cât priveşte retrogradarea Chindiei, normal că sunt dezamăgit, dar nu mai putem face nimic.
– Punctele aduse cu dumneavoastră la timona echipei n-au fost suficiente…
– Din păcate, aşa este. Apoi, a mai fost şi dezavantajul că am depins de alte rezultate. Parcursul slab din prima parte a campionatului ne-a costat, plus rezultatele înregistrate în ultimele etape de contracandidatele noastre.
– Să înţeleg că sunteţi dezamăgit de cum s-au „potrivit” rezultatele de pe final de campionat…
– Eu sunt dezamăgit de tot ce s-a întâmplat în sezonul ăsta. Au fost multe jocuri cel puţin ciudate, care au trimis Chindia pe loc retrogradabil. Ăsta e fotbalul din România. Cu cine să te cerţi?
– Mai sunt şanse să rămâneţi în Liga a ii-a?
– Înţeleg că da, dar până nu vom vedea negru pe alb că rămânem în „B”, nu pot spune nimic. Oricum, rămân la părerea că nu trebuia să se ajungă aici.
– Cine credeţi că poartă vina pentru tot ce s-a întâmplat?
– Toţi suntem vinovaţi. La asemenea eşecuri nu poţi arunca vina asupra cuiva. Dacă te gândeşti că doar jucătorii au fost vinovaţi, îţi pot spune că te înşeli. Nu au greşit doar ei, asta e clar şi lumea care citeşte înţelege mai multe din asta.
– Rămâne Gică Popescu la Târgovişte?
– Nu ştiu. Întreabă-l pe el. Chiar nu îţi pot da un răspuns la această întrebare, pentru că nu ştiu ce are de gând, iar dacă aş şti, nu m-aş hazarda în declaraţii, pentru că nu este treaba mea.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Nici romii du au dat năvală la Bursa Locurilor de Muncă organizată pentru ei

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în colaborare cu Partida Romilor „PRO EUROPA”, a organizat vineri, 27 iunie 2013, Bursa Locurilor de Muncă pentru persoanele de etnie romă. Evenimentul s-a desfăşurat la sediul Partidei Romilor din Târgovişte, începând cu ora 10:00. „Iniţial au fost contactaţi 157 de angajatori, […]