Silviu Dumitrescu, aproape demis! Antrenorul Chindiei are şanse minime de a mai continua la divizionara C dâmboviţeană după ce a ratat promovarea în sezonul precedent

Mihai ROŞOIU

Silviu DumitrescuChindia Târgovişte va începe viitorul sezon tot în Liga a IlI-a, dar cel mai probabil având un nou staff tehnic. Antrenorul actual nu se mai bucură de niciun sprijin, şansele ca Silviu Dumitrescu să mai continue fiind practic nule. Nici măcar contractul pe care Mihai Trifan i l-a betonat în urmă cu un an nu-l mai ajută pe tehnicianul dâmboviţean, iar în ultimele apariţii publice, preşedintele Mugur Porumbacu nu a ratat nicio oportunitate pentru a-şi exprima făţiş nemulţumirea faţă de creatorul Micului Ajax.
În aceste condiţii, soarta lui Dumitrescu pare pecetluită, în vreme ce numele lui Rică Neaga a început să fie vehiculat în lumea fotbalului târ-goviştean. Piteşteanul nu are o carte de vizită impresionantă ca antrenor, însă are de partea sa sprijinul conducerii dâmboviţene, care n-a uitat cum Neaga a refuzat cu nonşalanţă ofertele venite dinspre Câmpina în sezonul precedent.
Aşa că, la începutul săptămânii viitoare, am putea avea un nou staff tehnic în fruntea Chindiei, care să-l aibă în frunte pe Rică Neaga şi un obiectiv clar şi oficial, respectiv promovarea în liga secundă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Annemarie Părău a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe

Prim divizionară, Sepsi SIC Sf. Gheorghe, a început să-şi întărească lotul pentru viitorul sezon al Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Una dintre cele mai importante transferuri ale verii o are în prim plan pe Anne Părău, care a semnat cu formaţia din Covasna. Internaţionala a ajuns la un acrod cu […]