Senatorul Adrian Ţuţuianu a fost cooptat în Biroul Executiv Naţional al Pro România

0 0

Senatorul Adrian Ţuţuianu a fost cooptat în Biroului Executiv al Pro România, împreună cu europarlamentarul Corina Creţu şi deputaţii Gabriela Podaşcă şi Cătălin Nechifor. Biroul Executiv este forul statutar care coordonează activitatea politică şi organizatorică a partidului, primul comunicat în noua formulă fiind inclusive un avertisment cu privire la necesitatea unei „reforme fără compromisuri a stângii politice”. „Anul politic 2019 se încheie la fel ca anul 2009 – pe fondul unor grave erori şi a unei strategii falimentare a conducerii PSD avem o dominaţie incontestabilă a forţelor politice de dreapta care deţin, în acest moment, atât funcţia de preşedinte, cât şi aceea de prim-ministru. La fel ca în 2010, România se pregăteşte de o gravă criză economică şi socială, iar guvernul de dreapta nu este capabil să ofere soluţiile competente şi profesioniste necesare. Preţul va fi plătit, din nou, de oamenii care trăiesc în România şi de firmele româneşti. Avem nevoie de o reformă profundă şi fără compromisuri a stângii, care să îi dea şansa de a se reafirma ca opoziţie şi alternativa serioasă, capabilă să îi apere pe oamenii obişnuiţi de efectele crizei şi ale proastei guvernări. PRO România îşi propune să fie promotorul reformei şi unităţii stângii moderne şi pro-europene în perioada 2020-2024”-se precizează în comunicat.
O primă decizie a BEx Pro România se referă la demararea procesului de organizare a alegerilor interne pentru conducerea organizaţiilor judeţene, municipale şi locale. Au fost stabilite şi criteriile de selecţie a candidaţilor pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din 2020.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"România Mare - un vis devenit realitate", concurs pentru elevi organizat la Muzeul de Istorie

Astăzi,cu începere de la ora 13:00, va avea loc la Muzeul de Istorie, ediţia a VIII-a a concursului „România Mare – un vis devenit realitate”. Evenimentul, dedicat Zilei Naţionale a României, este organizat de Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino” – Târgovişte, la iniţiativa prof. dr. Gabriela Istrate, în partene-riat cu Complexul […]