Secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea l-a taxat dur pe Ludovic Orban pentru declaraţia făcută la adresa primarului de la Doiceşti

I.B.
0 0

opreaSecretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea nu a întârziat să critice dur ultima declaraţie care a şocat scena politică, şi anume cea făcută de Ludovic Orban la adresa primarului comunei Doiceşti. Mai pe româneşte, Ludovic Orban îi doreşte moartea primarului de la Doiceşti sau să fie arestat. Alexandru Opera l-a comparat pe Ludovic Orban cu Mengele. Zilele trecute, prim-vicepreşedintele PNL şi copreşedintele PNL Dâmboviţa, Ludovic Orban a făcut o declaraţie şoc la adresa primarului comunei dâmboviţene Doiceşti. Liberalul spunea că Mircea Ismail este în funcţie de 34 de ani şi că ar fi momentul să vină „doamna cu coasa” sau „doamna cu cătuşele”. Mai pe româneşte, Ludovic Orban îi doreşte moartea primarului de la Doiceşti sau să fie arestat: „Şi pentru că tot m-a comparat domnul Ludovic Orban cu Goebbels care a fost ministrul propagandei, al regimului nazist… Nu ştiu dacă domnul Ludovic Orban cunoaşte acest lucru, însă înseamnă că a avut ceva creier de a putut să facă o propagandă atât de puternică. Eu îl compar ca gândire pe domnul Ludovic Orban, vremelnicul co-preşedinte PNL Dâmboviţa, cu Mengele şi o să vă demonstrez şi de ce, ca şi mod de acţiune, ca şi mod de gândire.
În data de 9 februarie, domnul Mengele-Ludovic Orban a ieşit în spaţiul public cu următoarea declaraţie: „În comuna Doiceşti, judeţul Dâmboviţa, în „capul trebii” se află de 34 de ani acelaşi primar (care se apropie de 75 de ani). Mare lucru nu prea a făcut pe acolo. Dar, din 2200 de cetăţeni care se prezintă la vot, 416 sunt beneficiari ai ajutorului social” o parte din mesajul lui Ludovic Orban, şi aici fac remarca că domnul confundă numărul beneficiarilor cu numărul legii. Dar dumnealui trăitor vremelnic prin judeţul asta nu are de unde să ştie lucrul acesta. „Peste 100 sunt din familie, peste 100 sunt din „famiglie”, încă vreo sută sunt membri PSD. Cum să schimbi din funcţie această relicvă a regimului comunist prin alegeri într-un tur? Foarte, foarte greu. Poate dacă vine doamna cu coasa sau doamna cu cătuşele…”, este o altă parte din mesajul lui Orban. Asta vine să spună şi să demonstreze, să devoaleze un sistem de gândire tinând de un sistem sau de o şcoală pe care eu o definesc a fi aproape de naţional-socialism german. Domnului Mengele – Ludovic Orban îi fac câteva precizări:
1. Domnul Mircea Ismail este un primar al PSD pentru care eu am toată consideraţia şi are 69 de ani şi nu are 75 de ani. Domnul primar Mircea Ismail face anul acesta 70 de ani şi eu îi urez să fie sănătos şi să conducă de acum înainte, mulţi ani comuna Doiceşti.
2. Îi atrag atenţia domnului Mengele că la Doiceşti sunt doar 252 de beneficiari ai Legii 416, conform evidenţei dosarelor de asistaţi sociali şi nu 416.V-am spus, dumnealui face o confuzie între numărul de beneficiari şi numărul legii.
3. Şi tot pentru ştiinţa dumnealui, domnul Mircea Ismail într-adevăr este de 34 de ani primar, din 16 martie 1982.
4. Tot pentru ştiinţa domnului Mengele-Ludovic Orban, în 1996, Mircea Ismail a câştigat din partea PSD, primăria Doiceşti cu scorul de 55,4%, erau alegerile din două tururi dar având în vedere rezultatul, a câştigat din primul tur, „ghinion” pentru PNL.
5. În anul 2000, alegeri din două tururi, Mircea Ismail a câştigat din partea PSD, primăria Doiceşti cu scorul de 71,21%, din primul tur, atunci PNL a obţinut 2,35%, adică mai exact 50 de voturi.
6. În 2004, când se alegea tot din două tururi, Mircea Ismail a câştigat din partea PSD, primăria Doiceşti cu scorul de 67,01%, din primul tur, „ghinion” pentru PNL.
7. În 2008, Mircea Ismail a obţinut în primul tur 44,79% şi a câştigat în turul doi, din partea PSD, primăria Doiceşti cu scorul de 71,62 %, PNL nu a mai intrat.
8. În anul 2012, când au fost alegeri dintr-un singur tur unde PSD a candidat singur la Doiceşti şi a obţinut 48,78 %.
Îl asigur pe domnul Mengele-Ludovic Orban că starea de sănătate a domnului primar Mircea Ismail este foarte bună iar în ceea ce priveşte situaţia cătuşelor din informaţiile instituţiilor statului până în prezent, şi nici nu se prevede ca împotriva domnului primar de la Doiceşti să existe vreo plângere penală sau alte probleme. Totodată îl asigur pe domnul Mengele-Ludovic Orban că vom câştiga şi în 2016, detaşat alegerile în comuna Doiceşti”, a declarat secretarul executiv PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea. Alexandru Oprea a spus că nu este de acord cu astfel de afirmaţii făcute de adversarii politici, şi ori de câte ori este nevoie va veni cu argumente concrete care să lămurească opinia public care este dusă în eroare prin intermediul reţelelor de socializare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Protocol de colaborare între PSD şi ALDE

PSD şi ALDE au încheiat un protocol de colaborare, document semnat de Liviu Dragnea şi copreşedinţii Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin. Despre prevederile acestei înţelegi preelectorale a oferit amănunte deputatul Georgică Dumitru, preşedintele ALDE Dâmboviţa: Este vorba despre posibilitatea încheierii de alianţe în plan local, acolo unde vor fi […]