Secretarul de Stat Codrin Scutaru şi Laurenţiu Rebega au efectuat o vizită de lucru în Dâmboviţa

0 0

codrinCodrin Scutaru, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, a efectuat o vizită de lucru în Dâmboviţa, la solicitarea deputatului PC, Georgică Dumitru. O primă etapă s-a consumat în comuna Conţeşti, unde Codrin Scutaru, însoţit de Laurenţiu Rebega şi preşedintele Con-ser-vatorilor dâmboviţeni au urmărit stadiul execuţiei proiectului de reabilitare şi extindere a Căminului de bătrâni din satul Mereni. Este vorba despre o investiţie finanţată din fonduri europene, cu o valoare de 3,7 milioane lei şi cofinanţată de Guvernul României. Codrin Scutaru, Lau-renţiu Rebega şi Georgică Dumitru au vizitat şi locaţia în care au fost mutaţi temporar bătrânii îngrijiţi la Mereni, s-au interesat de condiţiile pe care le au şi le-au promis sprijin pentru finalizarea lucrărilor la termen.
A urmat o întâlnire cu pomicultorii de pe Valea Dâm-boviţei, Laurenţiu Rebega fiind, prin formaţia profesională, un foarte bun cunoscător al problemelor cu care se confruntă fermierii. în calitate de candidat pe lista USD la alegerile europarlamentare, le-a vorbit pomiculto-rilor despre perspectivele care se deschid odată cu alocarea unor fonduri substanţiale pentru reconversia livezilor şi disponibilitatea de a-i ajuta, prin proceduri coerente, care să continue politica în favoarea agricultorilor, pe care a dus-o în ultimii doi ani ministrul Daniel Constantin.
„Prin organizarea acestei vizite am continuat demersurile de a aduce în Dâmboviţa membri ai guvernului, oameni cu putere de decizie, care pot sprijini judeţul, care pot contribui la implementarea programelor în derulare sau demararea unor proiecte noi” – a precizat preşedintele PC Dâmboviţa, dtp Georgică Dumitru.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU CLASA PREGĂTITOARE

Pe data de 17 februarie vor fi afişate circumscripţiile şcolare şi numărul de clase pregătitoare alocate, la fiecare unitate de învăţământ, pe site-ul acesteia şi pe site-ul inspectoratului şcolar. Totodată, vor fi prezentate informaţii cum ar fi posibilitatea organizării procesului de învăţământ în cadrul unei grădiniţe aflate în structura şcolii […]