SE PREGĂTESC TERENURILE PENTRU TURNEELE FINALE DE BASCHET

Mihai ROŞOIU

La şase luni de la data suspendarii activităţilor sportive din România din cauza declanşării pandemiei COVID-19, baschetul va reveni în forţă pe terenul de joc începând din 7 septembrie 2020.
în acest sens, ţinând cont de prevederile ultimelor Ordine comune MTS şi MS, Federaţia Română de Baschet a decis să organizeze un eveniment baschetbalistic de amploare în municipiul Ploieşti pentru finalizarea sezonului competiţional 2019-2020 din Campionatele Naţionale U13, U14, U15, U16, U18 şi U20. Totodată, Federaţia Română de Baschet va monitoriza evoluţiile participanţilor de la fiecare categorie de vârstă, organizând cu ocazia Turneelor Naţionale de Baschet juniori în aer liber şi trialuri de selecţie în vederea viitoarelor convocări la echipele naţionale, fiind vizaţi cei mai performanţi sportivi care vor fi prezenţi la evenimentul de la Ploieşti.
Astfel, Federaţia Română de Baschet, cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului, şi în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti, organizează Turneele Naţionale de Baschet Juniori în aer liber, ediţia 2019-2020, pe cele trei terenuri de baschet din incinta Parcului Municipal Ploieşti Vest, după cum urmează:
7-10 septembrie 2020 – Turneele Naţionale U20 (masculin) şi U15 (masculin şi feminin) 12-15 septembrie 2020 – Turneele Naţionale U16 (masculin şi feminin) şi U13 (masculin şi feminin)
17-20 septembrie 2020 – Turneele Naţionale U18 (masculin) şi U14 (masculin şi feminin)
Evenimentele se vor desfăşura FĂRĂ SPECTATORI.
După derularea meciurilor din faza trial grupe, în funcţie de rezultate, vor fi programate la fiecare serie finalele Campionatelor Naţionale, cu decernarea diplomelor şi medaliilor pentru fiecare categorie de vârstă.
Meciurile de pe Terenul 1 vor fi transmise live de FRB TV
Evenimentul baschetbalistic de la Ploieşti va putea fi urmărit pe canalul oficial de youtube FRB TV dar şi pe pagina oficială de facebook a FRB, toate meciurile de pe Terenul 1 urmând să fie transmise în regim de livestreaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CIRSTEA ELIMINATĂ ÎN TURUL S LA US OPEN

Sorana Cîrstea a pierdut dramatic la US Open – a fost învinsă trecut la mare luptă, scor 3-6, 6-2, 6-7, de Karolina Muchova.Românca a pierdut primul set deşi începuse bine – a fost 6-3 pentru Muchova, dar apoi jucătoarea noastră s-a dezlănţuit. Sorana a câştigat 4 game-uri la rând în […]