Şase persoane din echipa Petrolului Ploieşti, depistaţe cu SARS-CoV 2. Meciul cu UTA a fost amânat

Mihai ROŞOIU

Departamentul de competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a amânat meciul ploieştenilor programat iniţial sâmbătă, 4 iulie.
Având în vedere discuţiile avute cu reprezentanţii celor 6 formaţii implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei video-conferinţe, pentru a stabili modul de acţiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploieşti, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federaţia Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora şi utilizând toate datele disponibile din calendarul competiţional.
DSP Prahova a demarat o anchetă epi-demiologică la clubul din Ploieşti.
Şi un arbitru a fost testat pozitiv
Federaţia Română de Fotbal anunţă şi că unul dintre arbitri de Liga 2 a fost testat pozitiv. Lotul pentru Liga 1 şi meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceştia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie şi până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federaţia Română de Fotbal. Arbitrul depistat pozitiv nu va mai fi delegat în acest final de sezon. Conform anchetei epidemiologice declanşate, s-a constatat că arbitrul s-a infectat la locul de muncă, în afara activităţii sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE Târgovişte execută lucrări pentru prevenirea unor avarii

În perioada 08.07-17.07.2020, SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE Târgovişte execută lucrări pentru prevenirea unor avarii în instalaţiile de medie şi joasă tensiune. În acest sens, va fi întreruptă energia electrică la micii consumatori şi la consumatorii casnici, în localităţile menţionate mai jos:MIERCURI, 08.07.2020 (completare lucrări anunţate anterior pentru această […]