Şase absolvenţi ai clasei a VIII-a au susţinut Evaluarea Naţională în cadrul etapei speciale

0 0

În Dâmboviţa, la etapa specială a examenului de Evaluare Naţională s-au înscris 6 absolvenţi ai clasei a Vlll-a, care nu au susţinut probele împreună cu ceilalţi elevi din motive medicale.
Examenul a început luni, 29 iunie, cu proba scrisă la Limba şi literatura română (cinci candidaţi înscrişi) iar marţi, 30 iunie, s-a desfăşurat proba la Matematică (6 candidaţi înscrişi).
Primele rezultate se vor afişa joi, 2 iulie, până la ora 12.00, în centrele de examen. În conformitate cu prevederile art. 5 şi ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD), precum şi cu solicitarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educaţiei şi Cercetării va publica rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii examenelor naţionale cu anonimizarea numelui şi a prenumelui.
Contestaţiile pot fi depuse în ziua de 2 iulie, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Acestea pot fi depuse/transmise şi prin mijloace electronice. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Apicultorii pot solicita sprijin guvernamental prin PNA

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează că, în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 339 din 30 aprilie 2020, producătorii agricoli, crescători de albine, pot solicita sprijin financiar în cadrul Programul Naţional Apicol prin depunerea cererilor de plată până la data de 01 august, inclusiv.Valoarea sprijinului financiar alocat pentru […]