SĂNDOI RECUNOAŞTE SUPERIORITATEA SIBIULUI

Mihai ROŞOIU

Chindia Târgovişte a pierdut, scor 3-1, în faţa celor de la Hermannstadt, după ce dâm-boviţenii au deschis scorul în minutul 10. După meci, Emil Săndoi, tehnicianul gazdelor, a evidenţiat lipsa de experienţă a jucătorilor săi.
Emil Săndoi se află la a doua înfrângere pe banca târgoviştenilor în acest debut de campionat. Cu toate acestea, Chindia venea după două partide în care nu a primit gol. Antrenorul dâmboviţenilor a vorbit despre lipsa de experienţă şi omogenitate din echipa sa, care au dus la înfrângerea în faţa sibienilor.
„Am plătit tribut lipsei de experienţă, de omogenitate. Avem destul de mulţi jucători tineri în echipă, poate nu avem un ritm de joc la nivelul la care ne dorim şi am făcut nişte greşeli mari, câteva cadouri. În rest, a fost un joc echilibrat, ei au înscris dintr-un penalty, iar golul trei l-am făcut noi cadou. Am avut şi noi ocazii mari, Popa a avut o situaţie de singur cu portarul, Yameogo la
fel.
Ne aşteptam că vor veni şi astfel de zile, poate că e normal să existe nişte fluctuaţii. Îmi pare rău pentru efortul pe care l-au depus băieţii. Atunci când faci cadouri, o echipă bună te taxează”, a spus Săndoi.
Săndoi a comentat timid arbitrajul şi a vorbit despre meciul Chindiei din etapa viitoare, contra campioanei CFR.
„E târziu să vorbim de arbitraj, aş putea să spun că la Neguţ se putea acorda penalty, dar asta a fost decizia arbitrului, degeaba mai comentam acum. Ştim că întâlnim o echipă cu jucători cu mare experienţă, sper să câştigăm ceva de la acel meci, sperăm să progresăm. Va fi o partidă dificilă, dar în fotbal nu se ştie niciodată, totul se joacă, uitaţi cum ne-a întors pe noi Sibiul, astăzi”, a încheiat antrenorul Chindiei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REZULTATELE ETAPEI A II-A DIN LIGA A III-A

Seria 1, etapa 2 19 septembrie, ora 17:00Dante Botoşani – Ştiinţa Miroslava 1-3Andrei Popovici (70) / Giani Unghianu (36, 54), Eduard Asăvoaei (90+3) CSM Ceahlăul Piatra Neamţ – Foresta Suceava 0-1Andrei Cerlincă (71)Bucovina Rădăuţi – CSM Paşcani, nu se disputăŞomuz Fălticeni – Sporting Juniorul Vaslui1- 0Eduard Julei (60 – penalty) […]