Săndoi: „După ce că suntem într-o situaţie gravă, mai suntem şi naivi”

Mihai ROŞOIU

Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul Chindiei Târgovişte, a avut o reacţie furibundă la finalul meciului cu Sepsi,
0- 2, supărat pe jucătorii săi după un nou eşec în Liga 1.
Tehnicianul care a preluat formaţia dâmboviţeană în urmă cu două săptămâni
1- a reproşat pe un ton ridicat lui Josip Ivancic faptul că a lăsat-o pe Chindia în inferioritate numerică în minutul 24. La scorul de 0-0, croatul de 29 de ani a încasat două cartonaşe galbene în decurs de doar patru minute.
„Facem greşeli în continuare. După ce că suntem în situaţia în care suntem, nu putem să fim atât de naivi încât să facem faulturi pe la jumătatea terenului, să lăsăm echipa în zece.
Florea a intrat după o lună de activitate şi a avut câteva faze de poartă, dar nu văd realizări la ceilalţi jucători, nu văd realizări la străini. Nu e normal!
Sunt foarte supărat, toată lumea e supărată. Încerc să fac nişte principii după care să ne ghidăm, dar rămâi fără comentarii când vezi asemenea greşeli. E dificil şi pentru mine, sunt aici de doar două săptămâni. E o situaţie foarte grea, am ştiut în ce mă bag şi vom vedea ce e de făcut în continuare. Sperăm să facem din ce în ce mai puţine greşeli în continuare”, a declarat Săndoi, la Look Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ilka Van de Vyer, încă un sezon la CSM Târgovişte

Prestaţiile excelente din sezonul 2019-2020 în tricoul Clubului Sportiv Municipal Târgovişte i-au asigurat belgien-cei Ilka Van de Vyer prelungirea contractului cu echipa noastră de volei. Jucătoarea în vârstă de 27 de ani va face parte din lot şi pentru campionatul viitor, perfectarea înţelegerii fiind parafată de cele două părţi în […]