SĂNDOI A RECUNOSCUT SUPERIORITATEA ECHIPEI LUI BECALI

Mihai ROŞOIU

FCSB a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 2-0, în epilogul rundei #9 din Liga 1. Emil Săndoi, antrenorul gazdelor, a oferit declaraţii la finalul partidei.
„Trebuie să recunosc. E o victorie meritată a lui FCSB. Am făcut acea greşeală în prima repriză, la faza fixă când a dat gol Cristea. N-aveam voie să facem asta! Ne-a costat. Când te vezi condus de FCSB, e greu să revii.
Cred că şi noi am mai avut câteva oportunităţi, la fel ca ei. FCSB are nişte jucători cu o calitate individuală fantastică. În momentul de faţă, joacă constant bine la fiecare partidă. Ne-am ridicat la înălţimea lor în unele momente. Avem jucători care vin după luni de inactivitate. E foarte greu ca într-un timp scurt să aduci un jucător la capacitate maximă din punct de vedere fizic şi mental”, a declarat Săndoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (LXV) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_Până în acea faimoasă zi, când i-a chemat pe toţi şefii Sindicatului crimei, Capone se limitase a cucerii oraşul pornind de jos în sus doar prin coruperea serviciilor publice. Se ajunsese până acolo încât toţi şefii de poliţie erau la ordinele lui şi se simţeau obligaâi să […]