SANCŢIUNI PENTRU TUŞIT

Mihai ROŞOIU
0 0

Jucătorii care tuşesc intenţionat către alţi fotbalişti sau oficiali pot primi cartonaşul roşu, potrivit lnternational Football Association Board (IFAB), organismul care stabileşte Legile Jocului, informează BBC.
Consiliul IFAB a arătat că o astfel de infracţiune se încadrează în „folosirea unui limbaj ofensator, insultător sau abuziv şi/sau a unor gesturi”.
„Ca în cazul tuturor infracţiunilor, arbitrul trebuie să facă o judecată cu privire la adevărata natură a infracţiunii”, a adăugat lFAB.
„Dacă a fost clar accidental, arbitrul nu va lua măsuri şi nici dacă tusea a avut loc la o distanţă mare între jucători. Cu toate acestea, acolo unde este suficient de aproape pentru a fi clar ofensator, arbitrul poate lua măsuri”, a mai stabilit lFAB.
Această precizare vine pe fondul pandemiei de coronavirus.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (XXVII) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_Dar până să vină momentul în care va fi trimis la dracu’ cu binecuvântarea lui von Kahr, generalul Ludendorff ţese intrigi peste intrigi.De când a vorbit, la Nuremberg, de Sedantag, pe 2 septembrie, în faţa a şaptezeci de mii de manifestanţi plini de entuziasm, bătrânul tactician este […]