S-A STABILIT CAMPIOANA ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU

In conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, având în vedere Decizia Comitetului Executiv al FRF din 03.08.2020, având în vedere termenul limită impus de UEFA pentru comunicarea echipelor participante în competiţiile europene intercluburi, respectiv 03.08.2020, având în vedere comunicarea LPF cu privire la opinia cluburilor din play-out-ul Ligii 1 referitor la desfăşurarea jocurilor de baraj pentru menţinerea / promovarea în Liga 1 în două manşe la datele de 9 şi 12 august 2020: – Aprobă comunicarea către UEFA a cluburilor ce urmează a participa în competiţiile europene intercluburi în sezonul 2020/2021, astfel:

  • Champions League – FC CFR 1907 Cluj
  • Europa League – U CRAIOVA 1948 Club Sportiv SA
  • Europa League – FC BOTOŞANI
  • Europa League – FC FCSB SA -câştigătoarea Cupei României
  • Youth League – FC VIITORUL -câştigătoarea Ligii Elitelor U19
  • Ia act de opinia exprimată de majoritatea cluburilor din play-out-ul Ligii 1 (7 cluburi) şi pe cale de consecinţă păstrează programarea jocurilor de baraj pentru menţinerea / promovarea în Liga 1 pentru datele de 9 şi 12 august 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DECIZII DE URGENŢĂ PENTRU FOTBALUL ROMÂNESC

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 3 august 2020, întrunit în mod statutar, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, adoptă următoarele decizii: Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRFnr. 20 din 07.07.2020. Aprobă cu unanimitate […]