S-A ÎNCHEIAT perioada de selecţie F.C.M. TÂRGOVIŞTE PORNEŞTE RETURUL

S.A.
0 0

fcmAşa cum se obişnuieşte în fotbalul mare, dar şi la cel „mic”, în pauzele precompetiţionale, toate echipele se „primenesc” mai mult sau mai puţin, în funcţie de necesităţi, de forţa financiară de care dispune fiecare club.
La F.C.M. TÂRGOVIŞTE vacanţa din această iarnă a fost extrem de „agitată”. Odată reluate pregătirile, foarte mulţi jucători au dat „năvală” la F.C.M. TÂRGOVIŞTE pentru a da probe, pentru a-l convinge pe domnul antrenor GIGI MANEA că merită să facă parte din lotul de 22 de jucători. După cum ştiţi, la F.C.M.-au venit să-şi încerce norocul peste 40 de jucători de la echipe din Liga a 2-a şi a 3-a.
După proba fizică, pe care au trecut-o toţi, au fost testaţi într-un meci în „familie”, alţii – în două amicale, cu METALOGLOBUS BUCUREŞTI (3-1) şi F.C. AFUMAŢI (1-0). în urma acestor testări, verificări, antrenorul MANEA s-a oprit la 22 de jucători cu care va ataca, cu care va trebui să menţină echipa în Liga a 3-a, ocupând, în final, cel puţin locul 8. Ca şi în alte ediţii, acest retur este unul deosebit de greu, de dificil. Va trebui ca jucătorii lui GIGI MANEA să câştige cel puţin 10-11 puncte pentru evitarea retrogradării.
Până nu demult, F.C.M. TÂRGOVIŞTE avea ca obiectiv promovarea, iar acum se luptă să nu „pice”. Acum totul a devenit istorie. De astăzi trebuie să lăsăm trecutul pentru palmares, pentru jurnalişti, pentru istorie. Va trebui să trecem la treabă foarte serios, să pregătim pentru retur pe cei care sunt cei mai buni jucători care vor alcătui lotul de bază.
Antrenorul va trebui, în meciurile amicale pe care le va disputa echipa, să-şi formeze un punct de vedere asupra fiecărui jucător. în tur, domnia sa a preluat echipa din mers, lotul fiind făcut de alt antrenor. Acum a avut posibilitatea să-i pregătească personal, să-i selecteze, să-şi aleagă din 35-40 de „testaţi” pe cei mai buni 22.
A făcut o pregătire fizică aşa cum a considerat de cuviinţă, iar acum o va testa în meciuri. Nu ne interesează (acum) rezultatele la „amicale”, ci doar jocul echipei în ansamblu. Dacă aceasta merge normal, vor veni şi rezultatele.
Dar atenţie mare, fiecare meci are aceeaşi importanţă, adversarii sunt diferiţi.
Primul meci îl disputăm la UNIREA CÂMPINA, iar în tur am fost învinşi, acasă, de un nefericit autogol al lui I. CONSTANTIN (FURCĂ), acum
transferat la URBAN TITU.
La CÂMPINA ne
aşteaptă un meci foarte greu, deoarece echipa lui MARIUS ZENCENCO este pe podium şi jucătorii au şansa lor la promovare. Dar cum ei au câştigat la noi, de ce nu am câştiga şi noi la ei. După acest prim meci oficial al returului, ne vom
deplasa la FORTUNA BRAZI,
echipa care are obiectiv promovarea în Liga a 2-a.
După calculul hârtiei, gazdele noastre sunt net favorizate, dar asta nu înseamnă că suntem învinşi fără să jucăm. Vom vedea pe teren care va fi diferenţa dintre cele două echipe. Dacă există doar o singură şansă, trebuie să credem în ea. Aşa a fost şi în tur, când am câştigat noi, cu 1-0 (ENESCU), dar antrenor era I. CONSTANTIN, iar echipa de
atunci îi avea în teren pe TRICĂ, MARINESCU, PENES-CU, NEGOTEI, astăzi aceştia fiind înlocuiţi de BANU, COMAN, NEAGU, DOGARU etc. în runda a 3-a vom întâlni, acasă, pe AVÂNTUL REGHIN, în faţa căreia am pierdut la REGHIN cu 0-1, din cauza unui arbitraj tendenţios, dintr-un penalty închipuit şi o eliminare.
Aşa a fost atunci, acum va fi cu totul altfel, oaspeţii au un punct (9) înaintea noastră şi vor veni cu iniţiativa de a nu pierde.
Antrenorul MANEA şi jucătorii săi vor trebui să câştige acest meci cu orice preţ, astfel un eşec ar fi fatal pentru F.C.M.
A fost partida cu CISNĂDIE, câştigată de noi cu 3-2, dar echipa a fost alcătuită, pregătită până marţi (cu două zile înaintea jocului) de antrenorul CONSTANTIN, chiar dacă la ora meciului a preluat-o GIGI MANEA.
Dar despre acest joc, la timpul trecut, deoarece ardelenii, după înfrângerea de la noi, au mai suferit una, acasă, cu REGHIN, după care s-au retras, toate rezultatele anulându-se. După meciul cu
AVÂNTUL REGHIN, vom intra
într-o altă mini vacanţă de 3 săptămâni, trei etape consecutive vom sta. în runda a 4-a (pentru F.C.M.) vom primi vizita celor de la CONPET PLOIEŞTI, o echipă în faţa căreia am obţinut rezultate contradictorii, am câştigat puncte la PLOIEŞTI, dar am pierdut acasă.
Acum este un meci la fel de greu, deoarece „CONPET” este la egalitate de puncte cu noi (8) şi va încerca să nu piardă.
în tur, la „STREJNIC”, am fost conduşi cu 1-0, dar în teren a fost introdus GRIGORE (deşi el nu figura iniţial să facă deplasarea la CONPET), care a realizat egalitatea (1-1). Apoi ne vom deplasa la FĂGĂRAŞ, unde ne aşteaptă o echipă căreia noi i-am dat „oxigenul” necesar, să spere să se salveze de la retrogradare, deoarece atunci nu avea niciun punct. Va trebui să ne recuperăm punctele cedate acasă, ca să ne facem apoi viaţa mai uşoară. Cu o victorie la FĂGĂRAŞ altfel vom aborda şi jocul cu GIROM ALBOTA de acasă. Ştim cu toţii că la „ALBOTA”, GRIGORE a adus 3 puncte cu cele două goluri marcate de el.
Va urma o deplasare la ARGEŞUL PITEŞTI, de unde trebuie să ne luăm o revanşă cuvenită, dacă vom putea, fie şi un rezultat de egalitate.
Ne vizitează UNIREA TĂRLUNGENI, o echipă pentru care numai ghinionul nostru şi o singură şansă a lor a făcut să
pierdem la TĂRLUNGENI.
Cred că până atunci vom şti ordinea din clasament, iar punctele trebuie să rămână la noi. Ultimul meci, de la ZAGON, sperăm să fie mai liniştit şi să nu pierdem.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FRICA DE DUMNEZEU, CEA MAI MARE FORMĂ A LIBERTĂŢII

Preot loan ŞTEFĂNESCU Este democraţia cea mai ideală formă a libertăţii? Mulţi răspund cu da, dar tot atât de mulţi răspund cu nu. Şi nici unul nu greşeşte răspunzând cu da sau nu. Căci libertatea este un bun de ordin sufletesc şi pentru măsurarea ei nu se potriveşte nici o […]