S-A INAUGURAT TERENUL SINTETIC DE LA TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Joi, 29 octombrie 2020, la Târgovişte, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, împreună cu primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, au inaugurat un teren de fotbal cu suprafaţă de joc artificială.
Amenajarea terenului sintetic de fotbal din Târgovişte face parte dintr-un proiect amplu început de Federaţia Română de Fotbal prin care se doreşte construirea unui asemenea teren în fiecare judeţ din ţară. Terenul sintetic din Târgovişte, situat în vecinătatea Complexului de Nataţie, se alătură celorlalte terenuri finalizate din Timişoara, Piatra Neamţ, Iaşi, Botoşani, Râmnicu Sărat şi Giurgiu, iar acestora li se adaugă şi terenul cu suprafaţă naturală de la Târgu Mureş.
Administratorul terenului este Primăria Târgovişte, iar membrii afiliaţi FRF din judeţul Dâmboviţa îl pot folosi fără costuri.
„Ne-am dorit foarte mult ca acest proiect să prindă viaţă, mă bucur să văd că am reuşit să realizăm acest teren şi mulţumesc primăriei din Târgovişte pentru implicare, în special domnului primar. Obiectivul a fost să redăm copiilor bucuria jocului de fotbal, iar acum copiii din Târgovişte au un nou teren unde pot practica fotbalul. Îmi aduc aminte ce era aici când am făcut prima vizită, acum totul arată mult mai bine. Infrastructura este una foarte importantă, tot fotbalul românesc are nevoie de investiţii în această zonă. Ca urmare a condiţiilor meteo, în România aproximativ cinci luni din an terenurile cu gazon natural nu se pot folosi în condiţii optime, astfel că terenurile cu suprafaţă sintetică sunt o soluţie bună. Este cel mai mare proiect investiţional al FRF, unul finanţat exclusiv din mediul privat, împreună cu sponsorii noştri am creat acest fond pe care l-am alocat în această direcţie. Nu ne vom opri aici, am realizat deja astfel de terenuri la Timişoara, Piatra Neamţ, laşi, Botoşani, Râmnicu Sărat şi Giurgiu, iar anul acesta ne dorim să mai inaugurăm două, la Satu Mare şi la Reghin, dar proiectul va continua şi în alte judeţe, bineînţeles cu sprijinul autorităţilor locale”, a declarat Răzvan Burleanu.
„Vreau să mulţumesc Federaţiei Române de Fotbal pentru investiţia făcută! Este cel mai frumos moment al unei investiţii, momentul inaugurării, pentru că e un proiect dus la final cu succes. Târgovişte are începând de azi un teren sintetic la standarde FIFA, cu instalaţie de nocturnă şi o tribună de 300 de locuri, realizat în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, un parteneriat ce va dura încă zece ani. Zona în care e amplasat va continua să se dezvolte, avem mai multe proiecte în acest sens. Referitor la acest stadion, primăria municipiului Târgovişte s-a ocupat de tot ceea ce ţine de infrastructură, iar Federaţia Română de Fotbal a montat suprafaţa de joc”, a spus primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan.
La eveniment au mai participat Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al FRF, Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgovişte, dar şi Marcel Ghergu, preşedintele clubului dâmboviţean.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MATEI BUCURA A AJUNS PANA ÎN SEMIFINALELE TROFEULUI AS

Un nou rezultat dătător de speranţe pentru tenismenul Matei Bucura. Sportivul clubului nostru, coordonat de Sorin Erlic, a ajuns până în careul de aşi la Trofeul TC AS Piteşti 2020 – ediţia XX.Micuţul tenismen s-a oprit în semifinalele concursului după ce a fost învins de câştigătorul competiţiei Luca Hîrlişteanu (CS […]