Published On: joi, aug. 29th, 2019

ROMÂNIA PIERDE, DAR MAI SPERĂ LA OPTIMI România a suferit a doua înfrângere în grupa C de la Budapesta, cu Croaţia, scor 1-3, dar continuă să spere la calificarea în „optimi” la Europeanul de volei feminin

nichiduta.ro

Naţionala feminină a României a înregistrat azi al doilea eşec în grupa C la Campionatul European. Croaţia a câştigat în faţa „tricolorelor” cu 3-1 şi şi-a asigurat matematic calificarea în optimile de finală.
Româncele au pierdut primul set cu 21-25, dar au egalat imediat situaţia după 25-23 în actul doi. Croaţia a trecut din nou la conducere, cu un set trei jucat într-o singură direcţie, 25-18. În setul 4 România a condus până pe final, a sperat că poate duce meciul în decisiv, dar pe final „tricolorele” au greşit şi setul s-a dus tot în contul croatelor, 25-22.
Prin cele două victorii obţinute la Ungaria (3-1) şi Estonia (3-1), România rămâne în cărţile calificării. Totul se va decide însă joi, în ultima etapă, atunci când elevele italianului Pedulla vor întâlni Azerbaidjan (ora 16:30, direct Telekom).
Azerbaidjan, Ungaria şi România sunt echipele care se bat pe cele două locuri calificante. Ungaria pare dezavantajată, mai având de jucat cu Croaţia şi Olanda, în timp ce azerele au în program, în afara gazdelor, meciul facil cu Estonia. Se poate ajunge şi la setaveraj, în caz de egalitate de puncte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro