ROBERTO ZIDURI A RĂMAS ÎN JUDEŢ Comitetul de Urgenţă al FRF a validat echipele promovate în Liga a 3-a

Mihai ROŞOIU
0 0

În conformitate cu prevederile regulamentului de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a,
ediţia 2020-2021,
câştigătoarele celor 14 mini-grupe de baraj în trei au obţinut promovarea în al treilea eşalon. Astfel, ACS Bradu Borca, CS Dante Botoşani, CSM Satu Mare, CS Progresul Şomcuţa Mare, CS Unirea Ungheni 2018, CSM Corona Braşov, ACS Progresul Ezeriş, CS Avântul Periam, ACS Voinţa Budeasa, CSO Petrolul Potcoava, ACSM Olteniţa, CSA Steaua Bucureşti, ACS Sportul Chişcani, CS Gloria Albeşti şi-au câştigat dreptul de a evolua în Liga a 3-a.
În condiţiile în care a crescut numărul de echipe prin modificarea sistemului competiţional, iar patru echipe care au participat în ediţia 2019-2020 a Ligii a 3-a nu s-au mai înscris în noul sezon, au rămas locuri vacante.
Urmare atât a deciziei Comitetului de Urgenţă al FRF din 11 mai 2020, care arată că „prin excepţie de la prevederile art. 18 alin 1 lit. a din ROAF, locurile vacante în Liga a 3-a (maximum 7 locuri) vor fi completate cu cel mai bine clasate echipe de pe locul 2 în mini-gru-pele participante la barajul de promovare în Liga a 3-a”, cât şi a deciziei Comitetului Executiv al FRF din 25 iunie 2020, echipele promovate de pe locul secund (pe locurile vacante) sunt CSO Plopeni, CS Avântul Valea Mărului, CSM Râmnicu Sărat, CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei, CS Măgura Cisnădie, CS Ocna Mureş, AS FC Bărăganul Ciulniţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TRICOLORELE SE PREGĂTESC PENTRU FIBA WOMEN U17 SKILLS CHALLENGES 2020

In vreme ce tricolorii intră de astăzi în focurile calificărilor europene pentru accederea la turneul final FIBA U17 Skills Challenge 2020, mai multe componente ale naţionalei feminine U17 a României au început de ieri pregătirile pentru participarea la întrecerea similară mondială FIBA Women U17 Skills Challenge 2020, care va avea […]