REGULI NOI PENTRU TOATE ECHIPELE DE VOLEI Preşedintele Federaţiei Române de Volei, Gheorghe Vişan, a comentat pentru doarvolei.ro decizia instanţei de a anula Hotărârea Adunării Generale a FRV din 23 martie 2019

Mihai ROŞOIU
0 0

„Nu sunt probleme, e o hotărâre în primă instanţă, care nu produce nici un efect pentru Federaţia Română de Volei. Vom face apel şi vom aştepta decizia corectă a instanţei”, a precizat Gheorghe Vişan pentru doarvolei.ro.
Conform hotărârii publicate miercuri, 5 august, Tribunalul Bucureşti „dispune anularea Hotărârii Adunării Generale din 28.03.2019 a Federaţiei Române de Volei. Dispune radierea menţiunilor efectuate în Registrul Federaţiilor, în baza Hotărârii din 28.03.2019”. Aceasta este prima instanţă, FRV având dreptul de a ataca decizia în apel.

Procesul a fost intentat de Agroland Timişoara, echipă desfiinţată între timp. Motivul invocat în acţiune a fost că Adunarea Generală de anul trecut a fost nestatutară, deoarece convocările au fost făcute pe e-mail, nu prin fax sau prin poştă, aşa cum este prevăzut în statut. Tribunalul Bucureşti a stabilit că reclamantul are dreptate şi a decis, în consecinţă, anularea Hotărârilor luate în respectiva AG.
Conform deciziei Tribunalului Bucureşti, toate hotărârile Adunării Generale a FRV din 28 martie 2019 -inclusiv unele modificări ale statutului care restrângeau drepturi privitoare la participarea la alegeri – au fost anulate. Decizia instanţei poate fi atacată cu apel.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (XXXI) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_Poliţiştii ezită. Von Godin trebuie să repete de două ori ordinul de a se trage dar, până la urmă, văzând că nimeni nu reacţionează, smulge puşca unuia dintre oamenii săi şi trage în manifestanţi. Gestul său îi determină pe poliţişti să tragă la rândul lor, în coloana […]