REDNIC, DUPĂ VICTORIA CU CHINDIA: UN SISTEM CU 16 ECHIPE AR FI MAI BUN

Mihai ROŞOIU

Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul lui Poli Iaşi, îşi doreşte ca Liga 1 să adopte sistemul cu 16 echipe.
„Aş vrea să transmit un mesaj pentru Burleanu şi Gino Iorgulescu. In perioada asta, toată lumea a avut de suferit, şi sentimental, şi financiar. Nu ştiu în ce domeniu nu s-au pierdut bani, chiar e e foarte greu.
Nici mie nu-mi convine situaţia de la Dinamo, echipele cu care joacă ei, Sibiul şi Sepsi, sunt salvate, iar Chindia e retrogradată. Nu ştiu de ce nu am face şi noi 16 echipe, să intre două direct din Liga 2 şi ultima din Liga 1 să joace baraj cu locul trei”, a declarat Rednic după victoria echipei sale contra Chindiei, scor 1-0.
Chindia a retrogradat matematic, aflându-se la 9 puncte în spatele locului de baraj cu 3 meciuri rămase, în timp ce Poli păstrează şanse de salvare de la retrogradare.
Trupa lui Mircea Rednic se află la 2 lungimi în spatele lui Sepsi cu un meci rămas din acest sezon. Trebuie menţionat însă că Sepsi mai are de disputat două partide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ACESTEA SUNT ECHIPELE ROMÂNEŞTI CARE VOR JUCA ÎN CUPELE EUROPENE LA BASCHET

Baschetul românesc va avea patru reprezentante în sezonul 2020-2021 al competiţiilor europene intercluburi derulate sub egida FIBA, gruparea feminină ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe urmând să participe, în premieră, în EuroLeague Women, în vreme ce echipa masculină U-Banca Transilvania Cluj-Napoca va juca în Basketball Champions League iar echipele masculine cSm […]