Published On: mar, dec. 3rd, 2019

Raluca Turcan din Botoşani, prim-vicepresedinte PNL, fostă membră PDL: Săptămâna aceasta ne asumăm răspunderea pe recursul compensatoriu şi pe prorogarea pensionării anticipate a magistraţilor

nichiduta.ro

Ieri, la ora 13, 39 p.m., site-ul „Realitatea. net” posta o ştire din care reieşea că fosta PDL-istă, Raluca Turcan, recuperată de penelişti, anunţa pe Facebook: „Săptămâna aceasta ne angajăm răspunderea pe recursul compensatoriu, pe prorogarea pensionării anticipate a magistraţilor, pe trecerea de la complete de doi la cele de trei judecători şi pe trecerea de la patru la doi ani în ce priveşte şcolarizarea pentru INM”.
„Această corectare a legislaţiei pe Justiţie este necesară CÂT MAI URGENT pentru a nu bloca sistemul judiciar. În plus, este cerută şi de raportul MCV. Există un acord scris al CSM în legatură cu aceste prorogări. În ce priveşte recursul compensatoriu, motivarea este dată de creşterea ratei de recidivă a celor eliberaţi. Ştim că el reprezintă lege penală mai favorabilă, dar este important ca, pentru viitor, să prioritizăm siguranţa oamenilor. Atât cât rămâne în vigoare legea PSD a recursului compensatoriu, fiecare secundă cu această lege în vigoare ameninţă viaţa de zi cu zi a românilor”, a mai spus Turcan.
„Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, se va deplasa la CEDO pentru a prezenta gravitatea situaţiei din România. În bugetul pe anul viitor vom prevedea bani pentru brăţări electronice, ocuparea posturilor vacante la Autoritatea Naţională a Penitenciarelor, personal de probaţiune, dar şi pentru construirea unui penitenciar. Nu mai avem timp de pierdut”, a adăugat Turcan. Apreciem că doamna Turcan din Botoşani, fostă membru fondator al Partidului Liberal Democrat (PLD), acum reciclată în membră PNL, face ceea ce ar trebui să facă prim-ministrul Orban, adică face, în afară de bani pentru nrvoi personale, face şi declaraţii, cei drept pe face-book. Prin felul cum se manifestă public, trecându-i lui Orban prin faţă pentru a rămâne… în faţă, confirmă ce insinua Paleologu – cel în viaţă, nu decedatul – că se mai foloseşte, în politica românească, tehnica protejatu’ ce dă raport celui ce protejează. Se bârfeşte pe culoarele politicii autohtone că doamna Turcanu ar fi protejata lui Iohannis cu misiune de a-l monitoriza pe Victor O.. Mai ştii, poate este tipul de blondă ce place teutonului ! Sau, Dumnezeule, poate-i plac moldovencele. în cronicile medievale s-a consemnat că-s bune şi pricepute la orice. Şi or fi păstrat obiceiurile din vechime.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro