Puiu Becheanu Le-a redat încrederea „tunarilor”

A.l.
0 0

fcm targovisteCum a fost instalat pe banca tehnică a Municipalului, Puiu Becheanu a observat că echipa este deficitară la capitolul pregătire fizică. Şi noul antrenor al roş-albaştrilor s-a apucat de treabă. De obicei, în ziua de luni, „tunarii” făceau antrenamente tari, cu caracter fizic. Apoi, în celelalte zile, antrenamentele erau diversificate. Se lucra cu mingea. Erau antrenamente complexe, frumoase, dar istovitoare.
Au dispărut jumătăţile de măsură, comoditatea. A apărut disciplina de fier. S-a instalat o stare de luptă.
Prin asta, Becheanu le-a redat elevilor săi încrederea în ei, le-a dat energie, i-a făcut să se simtă iarăşi fotbalişti, le-a redat încrederea, i-a făcut să spere.
Municipal a arătat ca o echipă de care adversarii se tem.
Becheanu vorbeşte cu toată lumea: presă, conducători, spectatori, titulari, rezerve şi cu jucătorii care nu prind primul 18. Cultul lui este munca. Deşi e trecut bine de prima tinereţe (este cel mai vârstinic antrenor din C6) are o putere mare de muncă.
După antrenamente, Becheanu devine tipul jovial, comunicativ, politicos. Vrea şă-şi îmbunătăţească permanent cunoştinţele, să se perfecţioneze.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LA F.C.M. TÂRGOVIŞTE NUMAI JUCĂTORII AU LUAT VACANŢĂ

Un club care se respectă, în pauza competiţională, nu intră cu totul în vacanţă. Dacă jucătorii sunt lăsaţi să se odihnească, nu acelaşi lucru se întâmplă şi cu conducerea administrativă şi tehnică. În această perioadă, baza sportivă de la ŞOTÂNGA este în „revizie”. Mai întâi s-a luat la „mână” gazonul. […]