PSD Dâmboviţa: în ultima perioadă, în spaţiul public şi-au făcut apariţia personaje politice care se înscriu în cel puţin două tipologii: „mimoză” şi „Zeus”!

0 0

În prima categorie se înscriu reprezentanţii PNL Dâmboviţa, care, în spatele unor subiecte pe care au susţinut că le vor trata doar prin prisma intereselor dâmboviţenilor şi fără atacuri nefondate, mai strecoară diverse informaţii, ori false, ori în necunoştinţă de cauză.
Astfel, pornind de la „realizarea de proiecte coerente, realiste şi transparente, în interesul cetăţenilor, nu al grupărilor subterane de deturnare a banului public”, liberalii dâmboviţeni ar trebui să lămurească următoarele aspecte:
1) Dacă Ludovic Orban a vorbit în timpul pandemiei cu patroana firmei implicate în scandalul de corupţie de la UNIFARM.
2) Dacă Orban confirmă sau infirmă informaţiile apărute în presă cu privire la presiunile sale asupra directorului UNIFARM.
3) Dacă lohannis a fost informat în prealabil de faptele de corupţie de la UNIFARM.
4) Dacă DA, de ce l-a protejat pe Orban, dacă NU, ce măsuri a luat în faţa vulnera-bilizării statului român, în condiţiile în care serviciile nu au putut detecta o afacere de corupţie atât de amplă.
Reamintim faptul că procurorii DNA au deschis un dosar penal şi l-au pus sub control judiciar pe şeful companiei de stat Unifarm, Eugen Adrian Ionel, sub acuzaţia că ar fi cerut mită 760.000 de euro, în martie, pentru a înlesni achiziţia de măşti şi combinezoane, deşi măştile erau neconforme. Asta dacă vorbim de „grupări subterane”! În ceea ce priveşte campania electorală în care PNL deja a intrat, aceasta se înscrie în logica liberală: forme fără fond, copierea unor idei ale PSD care deja sunt puse în practică şi care au succes şi idei fără a avea legătură cu realităţile judeţului.
Promisiunile liberalilor dâmboviţeni sunt doar proiecţii a ceea ce gândesc şefii de la Bucureşti, nicidecum iniţiative luate în urma unei analize serioase a ceea ce doresc dâmboviţenii.
Din saga „vom face, vom concepe, vom analiza”, liberalii dovedesc, încă o dată, că cei patru ani petrecuţi în diferite funcţii pe care au fost aleşi au trecut pe lângă ei fără să înţeleagă nimic din ceea ce se întâmplă în judeţul nostru.
Prezentarea unor proiecte gândite de oricine altcineva în afară de dâm-boviţeni arată dezinteresul total al liberalilor faţă de acest judeţ şi, mai mult decât atât, că nu au o strategie proprie aplicată pe nevoile şi grijile dâmboviţenilor.
Între timp, primarii PSD Dâmboviţa ridică şcoli, grădiniţe şi dispensare, asfaltează şi modernizează zeci de kilometri de drumuri judeţene şi comunale, realizează kilometri întregi de reţele de apă şi gaze, betonează şanţuri şi construiesc poduri şi podeţe, fac parcuri noi şi spaţii de joacă pentru copii, locuri de relaxare şi mişcare pentru bunicii noştri!
Purtător de cuvânt PSD Dâmboviţa, Costin Cozma

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acţiuni de informare şi prevenire desfăşurate de jandarmii montani

Jandarmii montani de la posturile Peştera şi Zănoaga au desfăşurat weekendul trecut o serie de activităţi de informare în cadrul unor acţiuni de prevenire a faptelor ilegale cu impact negativ asupra ariilor naturale protejate, florei şi faunei sălbatice.Acţiunile au fost organizate în zonele Padina, Bolboci, Zănoaga, Dichiu şi Piatra Arsă, […]