Proiectul de reabilitare şi modernizare a Cinematografului Independenţa -a ajuns la un stadiu fizic de realizare de 80%

Proiectul de reabilitare şi modernizare a Cinematografului Independenţa, o clădire simbol a oraşului Târgovişte, se apropie de finalizare. În scurt timp municipiul va avea din nou un cinematograf în adevăratul sens al cuvântului un cinematograf,dar şi o sală multifuncţională.
Referitor la acest obiectiv, primarul Cristian Stan a spus că, la momentul actual, este realizat în proporţie de 80%.
„Lucrările de amenajare la Cinematograful Independenţa sunt în pină desfăşurare, lucrări deja aflate într-un stadiu avansat. S-a montat în mare parte mocheta, s-au montat scaunele. Se lucrează totodată la faţadă, la terasă, la holuri, suntem foarte aproape de finalul unui proiect prin care o pată pe obrazul municipiului Târgovişte va fi ştearsă. Discutăm de o investiţie de aproximativ 8 milioane de lei finanţată prin Compania Naţională de Investiţi, realizată de Primăria Târgovişte. Suntem undeva la peste 80% din ceea ce înseamnă progresul fizic al acestui proiect şi sunt convins că această clădire simbol a municipiului va arăta foarte bine şi va întregii investiţiile pe care administraţia publică locală le realizează în zona centrală a municipiului”, a spus primarul Cristian Stan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: Mai puţine şcoli şi grădiniţe în scenariul 3 (roşu)

A fost adoptată Hotărârea nr. 28/22 septembrie a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, privind modul de desfăşurare a activităţii unităţilor de învăţământ preuniversitare.De remarcat faptul că a fost redus numărul şcolilor şi grădiniţelor care îşi desfăşoară activitatea după scenariul 2, galben, dar şi al acelora din scenariul 3, […]