Proiectul de modernizare a Cartierului Matei Basarab, aproape de finalizare

Proiectul de modernizare a cartierului Matei Basarab (zona fostului Microraion nr. II) se apropie cu paşi mari de finalizare. Este concluzia primarului Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, care a fost pe şantier împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Cornel Ştefan, cei doi viceprimari – Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu şi administratorul public Gabriel Boriga.
Până la finalul anului va fi încheiată reabilitarea străzilor Prutului, Cernăuţi, Soroca, Nistrului şi Hotin şi amenajate peste 450 de locuri de parcare. După „reţeta” deja cunoscută de târgovişteni, se modernizează iluminatul public, se amenajează trotuarele şi spaţiul verde. S-a procedat la înlocuirea căminelor de canalizare şi refacerea canalizării pluvial.
„Intervenţiile administraţiei publice târgoviştene vor continua, vizate fiind în etapa următoare cartierele Radu cel Mare şi Mihai Viteazul (fostele microraioane nr. 4 şi 9), la care se adaugă reabilitarea a peste 30 de km de străzi în cadrul unor investiţii finanţate atât din fonduri europene, cât şi din resurse bugetare proprii”, a precizat primarul Cristian Stan.

Preşedintele Cornel Ştefan a declarat cu acest prilej că va continua parteneriatul dintre Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi administraţia târgovişteană, cu scopul promovării şi implementării unor proiecte publice benefice pentru târgovişteni şi toţi dâmboviţenii
„Vom continua acest parteneriat şi în Vom avea cu siguranţă şi alte proiecte pe care le vom derula împreună. Ieri am făcut un pas pentru materializarea unui proiect important pentru târ-govişteni, este vorba de centura municipiului. Cel mai important proiect va fi inelul doi al centurii, o investiţie majoră pe care trebuie să ne-o asumăm cu toţii. O investiţie pentru locuitorii Târgoviştei şi, nu în ultimul rând, pentru judeţul Dâmboviţa. Vă asigur încă o dată, în numele Consiliului Judeţean, de toată susţinerea. Vom continua toate proiectele pe care le avem în comun”, a declarat Cornel Ştefan, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ITM Dâmboviţa: La această dată sunt înregistrate 90139 contracte de muncă, mai multe cu 1200 faţă de luna martie

„începând cu data de 17.03.2020, în România a fost instituită starea de urgenţă până la data de 17.05.2020, iar după jumătatea lunii mai şi până în prezent, avem conform H.G. 856 14/10/2020, stare de alertă.Cu toate acestea, analizându-se evoluţia numărului de contracte individuale de muncă înregistrate de către angajatorii din […]