Pro România va avea propria propunere de prim-ministru

Afirmaţia aparţine coordonatorului Organizaţiei Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, care a scos în evidenţă faptul că Pro România are pe listele de candidaţi oameni cu experienţă în administraţia publică, în domeniul financiar, în economie şi pe celelalte paliere ale vieţii sociale. Ţuţuianu a susţinut că România are urgent nevoie de un guvern care să vină cu soluţii, Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu fiind doi lideri care au experienţa guvernării:
„Sub mandatele lor, România a înregistrat creştere economică, românii au simţit scăderi de taxe şi impozite. (…) Vom continua să facem opoziţie. Pro România este singurul partid politic de opoziţie din România de astăzi şi va avea o propunere de prim-ministru şi un program de guvernare, ambele chestiuni urmând să fie stabilite la congresul de fuziune din 8 noiembrie”, a spus Adrian Ţuţuianu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fonduri europene pentru susţinerea angajării şomerilor în agricultură

Fermierii şi alţi angajatori din sectorul agro-alimentar vor putea obţine fonduri europene de maximum 2.250 -6.000 de lei pe lună pentru fiecare şomer tânăr pe care îl vor angaja.Banii sunt pentru plata salariului, proiectul de ordonanţă de urgenţă fiind în analiza Guvernului.Măsurile se adresează angajatorilor care activează în sectorul agro-alimentar […]