Prinde contur noul parc din zona Dâmboviţa Mall

0 0

„Proiectul de amenajare a noului parc din zona UM Gară se află în faza de aşternere a rulourilor de gazon!
în cadrul investiţiei menţionate, spaţiul verde cuprinde zone cu vegetaţie bogată şi peluze ce pot fi folosite ca locuri de picnic. Se plantează aproximativ 500 de arbori şi arbuşti din specii răşinoase şi foioase şi se vor amenaja zone cu flori. Sistemul automat de irigaţii este finalizat. Iluminatul ambiental se va realiza cu stâlpi de iluminat şi corpuri LED, iar iluminatul decorativ va presupune bolarzi şi proiectoare. Vor fi amplasate cişmele şi toalete, a precizat Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte.
Valoarea investiţiei este de 7.080.721,49 lei, inclusiv TVA, sursa de finanţare fiind asigurată prin fonduri europene nerambursabile, iar lucrările vor fi finalizate în următoarele 30 de zile!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Oana Vlăducă, PRO România, întrebări stânjenitoare pentru primul-ministru

Pornind de la informaţia că Ministerul Sănătăţii a trimis, către toate ministerele din Guvern, o circulară prin care cere ca fiecare instituţie să întocmească liste cu angajaţii care doresc să se vaccineze cu vaccinul anti-Covid, care va veni în România la finalul lunii decembrie, candidatul PRO România Dâmboviţa pentru Senat, […]