Preşedintele TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu: Afirmaţiile lansate împotriva preşedintelui PSD Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu sunt mincinoase

I.B.

Liviu VasilescuIn legătură cu afirmaţiile care au circulat pe reţelele de socializare şi în presă în ultimele zile, referitoare la plecarea din Partidul Social Democrat a domnului Manole Bogdan, dar şi la acuzaţiile lansate de acesta fac următoarele precizări:
1. Sunt mincinoase, neîntemeiate şi neserioase afirmaţiile lansate împotriva preşedintelui PSD Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu, potrivit cărora domnia sa nu a fost alături de tineri. Îi reamintesc lui Bogdan Manole că, de când Adrian Ţuţuianu este preşedinte, au fost promovaţi mai mulţi tineri în funcţii de conducere în administraţie ca niciodată, Manole Bogdan fiind unul dintre cei promovaţi de către preşedintele PSD Dâmboviţa. Mai mult decât atât, sunt false şi afirmaţiile potrivit cărora tinerii ar fi fost jigniţi sau nu ar fi fost consultaţi. Precizez că Organizaţia Judeţeană de Tineret a beneficiat de sprijinul necondiţionat al seniorilor şi al preşedintelui Adrian Ţuţuianu în orice activitate am desfăşurat.
2. Orice nemulţumire a unui membru de partid ar trebui adusă la cunoştinţă pe căi prevăzute de statutul PSD. Cu alte cuvinte, această abordare, laşă şi neonorantă, de a lovi prin intermediul presei în cei cu care ai fost coleg şi chiar prieten până acum câteva zile, este cel puţin incorectă şi dovedeşte neseriozitatea celor care procedează de o asemenea manieră.
3. Legat de afirmaţiile împotriva preşedintelui TSD Mihai Sturzu fac precizarea că acestea sunt lipsite de orice temei. Încă de la preluarea mandatului a desfăşurat o activitate politică de cel mai înalt nivel, iar Organizaţia TSD Dâmboviţa a avut parte de toată susţinerea echipei centrale de conducere, drept dovadă funcţia de preşedinte al Ligii Studenţilor la Nivel Naţional pe care însuşi Bogdan Manole a deţinut-o. Orice nemulţumire de natură personală împotriva preşedintelui TSD nu trebuie transpusă în plan politic.
4. Plecarea din PSD şi implicit din TSD a unor membri care nu au mai arătat vreun interes politic în ultimele campanii electorale ţine strict de interese personale ale acestora şi nicidecum de motivele mincinoase, calomnioase şi neserioase pe care le-au prezentat.
Preşedinte TSD Dâmboviţa Liviu Vasilescu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Autorii unei răzbunări mafiote prinşi ele poliţişti

Trei dintre agresorii tânărului de 25 de ani, din Ungureni, snopit în bătaie, în luna noiembrie a anulului trecut, de mai mulţi indivizi pe drumul către casă, au fost prinşi. Rudele victimei au spus, imediat, după incident, că este vorba despre o răzbunare între clanuri mafiote, agresorii făcând parte din […]