Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, susţine că 1,5 miliarde de euro vor fi investiţi în infrastructura judeţului, în urmărtorii patru ani

Şeful liberalilor dâmboviţeni, Virgil Guran, i-a acuzat pe social-democraţi că „n-au nicio treabă cu proiectele, n-au nicio treabă cu dezvoltarea, pe ei îi interesează doar atacul la persoană, doar să dezvolte afacerile lor şi, din păcate, şi prinde la popor.” În consecinţă, preşedintele PNL Dâmboviţa a spus că n-o să mai piardă „prea mult timp cu replici pentru cei de la PSD”, pentru că a venit în Dâmboviţa să încerce să direcţioneze activitatea pentru dezvoltarea judeţului.
În acest context, Guran a prezentat, pe scurt, cele mai importante proiecte şi stadiul la care sunt la această dată. Pentru proiectul de lărgire la patru benzi a DN 7, de la Bâldana la Titu, licitaţia pentru proiectare şi execuţie a fost amânată. La DN 71, lărgire la patru benzi de la Bâldana la Târgovişte şi modernizare de la Târgovişte la Sinaia, sunt şanse să fie adjudecate proiectarea şi execuţia până în luna noiembrie. Pentru Drumul Expres Ploieşti-Găeşti, a avut loc licitaţia, s-au calificat două firme şi, dacă nu vor fi contestaţii, se va semna contractul pentru întocmirea studiului de fezabilitate şi proiectare.
O veste bună este aceea că, la sfârşitul lunii august, încep lucrările pentru construirea fabricii de camioane de la Petreşti. A mai spus preşedintele Guran că au fost în competiţie pentru atragerea acestei investiţii judeţele Sibiu, Braşov şi Dâmboviţa. La Petreşti vor fi produse camioane militare şi este important că, prin contract, se va ajunge ca 80% din componente să fie fabricate în România. Ca o scurtă concluzie, liderul PNL Dâmboviţa a spus că, în următorii patru ani, vor fi investiţi în infrastructura judeţului 1,5 miliarde de euro, o sumă foarte mare care va impulsiona creşterea economiei locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Munca nedeclarată, o meteahnă care "supravieţuieşte" în pandémie

În cursul lunii trecute, inspectorii de muncă din cadrul I.T.M. Dâmboviţa au desfăşurat acţiuni de control prin care s-a urmărit verificarea respectării legislaţiei muncii în domeniile relaţiilor de muncă, respectiv securităţii şi sănătăţii în muncă.În domeniul relaţiilor de muncă au fost efectuate 140 controale în urma cărora 12 angajatori au […]