Preşedintele Marius Caraveţeanu pune punctul pe „i”: „Nu cred că face cinste atitudinea celor doi colegi parlamentari”

După mai multe tentative de rezolvare a problemei de o manieră diplomatică, s-ar putea spune chiar împăciuitoare, preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, a abordat astăzi frontal chestiunea atitudinii cel puţin deplasate, un soi ciudat de disidenţă, manifestat după alegerile interne de cei doi parlamentari liberali de Dâmboviţa, senatorul lancu Caracota şi deputatul Cezar Preda: „De ceva vreme ne ascundem după cireş şi parcă nu e bărbăteşte. Nu cred că face cinste atitudinea celor doi colegi parlamentari. Nu vreau să folosesc expresia „s-au supărat ca văcarul pe sat.” Dacă la dl. lancu Caracota identific o uşoară supărare în urma rezultatului obţinut la alegerile interne, la dl. Cezar Preda chiar nu am identificat care ar fi motivul supărării. Nu fac cinste atitudinea şi acţiunile pe care această celulă le desfăşoară separat de PNL. Am încercat să fiu tolerant, nu neapărat să ignor această acţiune. ”
În acest context, preşedintele Marius Caraveţeanu a mai precizat că nu a refuzat celor doi posibilitatea de a susţine conferinţe de presă în sediul PNL Dâmboviţa şi că situaţia din organizaţie nu-i este necunoscută preşedintelui partidului, Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lăncierii târgovişteni sunt gata să încânte audienţa Ultimul amical al verii, în Trivale, cu FC Argeş

Chindia şi-a adus ce trebuie. Un portar, Iustin Popescu (Dinamo), care să ermetizeze poarta, un fundaş central, Denis Ciobotariu, care este atent şi sigur, cel care dă încredere apărării. La mijloc, Cristi Matei poate să scape echipa de momentele confuze. Chindia se bazează pe sprinturile derutante şi spectaculoase ale lui […]