Preşedinte PNL Târgovişte: „PSD are ca unic scop destabilizarea la nivel guvernamental”

Instituţii de prim rang, precum NATO şi Comisia Europeană, au atras atenţia, prin vectorii principali de comunicare, că există foarte multă dezinformare în spaţiul comunitar pe perioada pandemiei- a spus într-o conferinţă de presă preşedintele PNL Târgovişte. Aurelian Cotinescu a explicat că sunt puteri străine care desfăşoară acţiuni de influenţă, inclusiv politică, cele mai agresive din acest punct de vedere fiind China şi Federaţia Rusă. O influenţă negativă care periclitează combaterea pandemiei de COVID-19, care induce un impact negativ asupra instituţiilor publice din statele membre ale Uniunii Europene şi asupra evoluţiilor economice.
Cotinescu a mai susţinut că sunt foarte multe dezinformări şi la nivelul ţării noastre şi acuză, pe lângă pericolele care vin dinafară „influenţa PSD, care are ca unic scop acela de a crea o destabilizare la nivel guvernamental, acela de a zădărnici orice încercare a guvernului de a combate eficient pandemia, pentru a putea prelua guvernarea. Aceste dezinformări duc la nemulţumiri sociale, care se transform în nemulţumiri la adresa guvernului. Este o strategie care aduce foarte mult rău la nivel economic şi social.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În atenţia fermierilor: în intervalul 14-22 iulie se desfăşoară controlul preliminar al cererilor unice de sprijin

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a finalizat Campania de primire a cererilor unice de plata in agricultura , pentru anul 2020. În perioada 01 martie -15 iunie fermierii au depus cereri de plata fara penalitati, iar pentru cererile depuse in intervalul 16 iunie – 10 iulie vor fi […]