PRECIZĂRI ALE FEDERAŢIEI DE BASCHET

Mihai ROŞOIU

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet din data de 20.11.2020, în baza votului exprimat online de 12 membri ai Consiliului Director, a hotărât următoarele:

  1. Evoluţia pandemiei din ultima perioadă face dificilă desfăşurarea turneelor LNBM cu toate cele 14 echipe într-o localitate.
    Departamentul Competiţii al FRB a prezentat o varianta în care turneele din turul LNBM se vor desfăşura pe grupe de 4 echipe în 3 (4) localităţi.
  2. La fiecare sesiune de turnee, componenta grupelor se va schimba, pentru a permite desfăşurarea tuturor etapelor din tabelul Berger.
  3. Această variantă s-a discutat într-o şedinţă zoom şi a fost agreată de reprezentanţii cluburilor din LNBM. Se aprobă cu majoritate de voturi (12 pentru).
  1. Aprobă cu majoritate de voturi (12 pentru) materialul care va fi prezentat la şedinţa COSR „Reprezentarea României la JO, Tokyo 2020”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ PUBLIC

ANUNŢ PUBLICS.C. SWARCO VICAS S.R.L. aduce la cunoştinţa celor interesaţi faptul că şedinţa de dezbatere publică a solicitării de emitere a autorizaţiei de mediu pentruactivităţile: Fabricarea vopselelor, lacurilor, grundurilor, diluanţilor – cod CAEN 2030; Comerţ cu ridicata al produselor chimice – cod CAEN 4675;desfăşurată în municipiul Târgovişte, Şos. Găeşti, nr.8, […]