POLI IAŞI – CHINDIA TARGOVIŞTE 1-0 (1-0)

Mihai ROŞOIU

Stadion: „Emil Alexandrescu” (Iaşi). Fără spectatori
A marcat: Passaglia (min.22)
POLI IAŞI: Axinte – Frăsinescu, Mihalache, Baxevanos – Rodny Lopes, Popadiuc, Ionuţ Cristea, Passaglia, Onea – Hazan, Andrei Cristea (C) REZERVE: Brînză, Atska, De Iriondo, Zaharia
ABSENŢI:Breeveld, Platini (indisponibili) ANTRENOR: Daniel Pancu CHINDIA: Moldovan – Martac (C), Dinu, Piţian, Dumitraşcu – Neguţ, Raţă, Yameogo, Ioniţă – Şerban, Florea REZERVE:Barbu, Berisha, Negrea, Mihai, Atanase, Grassano, Pop ABSENŢI: Aioani, Corbu (COVID-19)
ANTRENOR: Emil Săndoi
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova) / Asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) şi Adrian Popescu (Craiova)
Min. 17 Popadiuc ratează şansa deschiderii scorului.

Min. 22 GOOOL superb marcat de Poli Iaşi! Passaglia înscrie cu poarta goală, după o fază în care pasele moldovenilor au fost precise.
Min. 40 Onea trage de la distanţă în braţele portarului advers. Min. 56 Florea şutează slab şi trece pe lângă egalare.
Min. 58 Raţă ratează şi el egalarea pe tabelă.
Min. 66 Ocazie mare pentru Chindia! Yameogo ratează şi el. Min. 77 Onea apare din nou la finalizare, dar scorul rămâne 1-0 pentru Poli Iaşi.

Poli Iaşi a câştigat meciul cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, în prima rundă a noului sezon de Liga 1.
Antrenorul Daniel Pancu a debutat cu o victorie în Liga 1, în ciuda faptului că a avut la dispoziţie doar 15 jucători. Formaţia sa a rezolvat din prima repriză partida cu Chindia, ultima clasată la finalul play-out-ului precedent.
Argentinianul Juan Pablo Passaglia a punctat în minutul 22, după o acţiune superbă a moldovenilor. Acesta reluat cu capul, în poarta goală, din 6 metri, din pasa lui Francisc Cristea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SĂNDOI VREA JUCĂTORI

Chindia Târgovişte a fost nevoită să uite repede de euforia menţinerii în Liga 1 după ce a câştigat barajul cu Mioveni -trupa lui Emil Săndoi a început cu un eşec noul sezon, 0-1, pe terenul lui Poli Iaşi.Antrenorul Chindiei crede că nu merita să plece învins şi a cerut întăriri, […]