PNL pregăteşte trei moţiuni simple, fiind vizaţi miniştrii de la Educaţie, Sănătate şi Transporturi

Preşedintele PNL Damboviţa, Marius Caraveţeanu, a declarat că Biroul Permanent al partidului a decis iniţierea a trei moţiuni simple. Direct vizaţi sunt ministrul Educaţiei, Liviu Pop, Răzvan Cuc, de la Transporturi şi Florian Bodog, aflat la conducerea Ministerului Sănătăţii.
Titularului de la Educaţie i se reproşează în primul rând politizarea învăţământului şi proasta gestionare a problemei manualelor şcolare. Liberalii mai vor să taxeze ineficienţa cu care a fost tratată criza vaccinurilor dar şi stagnarea ori absenţa totală a celor mai importante proiecte de dezvoltare şi îmbunătăţire a infrastructurii de transporturi, în primul rând pe palierul transporturilor rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Subvenţii mai consistente pentru stagiul absolvenţilor de învăţământ superior

In conformitate cu prevederile Legii 335 din 10 decembrie 2013, din bugetul asigurărilor pentru şomaj se acordă subvenţii angajatorilor care acordă o şansă tinerilor absolvenţi pentru a-şi realiza stagiul. „Potrivit modificărilor aduse prin legea nr. 164/2017 angajatorii care încheie un contract de stagiu cu absolvenţii de învăţământ superior, beneficiază la […]