PNL Dâmboviţa va nominaliza candidaţii până pe 15 august

PNL DAMBOVITAPână pe 15 august, Organizaţia PNL Dâmboviţa trebuie să înainteze conducerii centrale a partidului lista cu candidaţii pentru alegerile parlamentare de la sfârşitul anului. Vor fi trei nominalizări pentru Senat şi şapte pentru Camera Deputaţilor, deci zece persoane în total. în ceea ce priveşte ordinea pe liste, aceasta va fi stabilită la centru – a explicat prim-vicepreşedintele Gabriel Plăiaşu, întrucât scorul obţinut la alegerile locale în judeţ a fost sub scorul partidului.
Până la această dată şi-au făcut publică intenţia de a candida pentru un loc în viitorul parlament preşedintele interimar Cezar Preda şi prim-vicepreşedin-tele Gabriel Plăiaşu. Legat de acest subiect, Plăiaşu a exprimat speranţa ca intenţiile privind depunerea candidaturilor să fie anunţate mai întâi în Comitetul Judeţean Executiv, pentru a nu se lăsa loc de speculaţii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Modificări aduse regulamentului de selecţie a proiectelor europene finanţate prin PNDR 2020

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) anunţă modificări ale Regulamentului de organizare şi funcţionare (ROF) a procesului de selecţie şi a procesului de verificare a contestaţiilor pentru proiectele aferente măsurilor din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2014 – 2020). Ca urmare a solicitărilor primite în sesiunile […]