PE 18 ÎNCEPE BALUL

Mihai ROŞOIU
0 0

csmIntre 18 şi 24 martie, la Ekaterinburg, va avea loc turneul final al Euroligii Feminine de baschet, competiţie în care a evoluat, pentru prima oară în istoria României, CS Municipal Târgovişte. Aşa cum se ştie, campioana ţării a părăsit întrecerea stelelor baschetului european de club în penultima fază, fiind eliminată de cvadrupla câştigătoare a trofeului, Sparta&K Moscova. După încheierea tuturor partidelor din play-off s-a stabilit şi componenţa celor două grupe ale turneului de la Ekaterinburg:
Group A
UMMC Ekaterinburg
Galatasaray Good Angels Kosice CCC Polkowice Group B
Sparta&K M.R. Vidnoje Fenerbahce Bourges Basket
Famila Schio
Aşa cum se poate observa, trei dintre echipele pe care CS Municipal Târgovişte le-a înfruntat în faza grupelor au obţinut calificarea în ultima etapă a Euroligii. Fenerbahce, Famila Schio şi Good Angels Kosice sunt prezente în cele două grupe de la Ekaterinburg, în vreme ce Nadezhda Orenburg şi Municipal Târgovişte au fost eliminate.
În acest sezon marea favorită la câştigarea trofeului este UMMC Ekaterinburg, formaţie care nu a evoluat în play-off, fiind calificată direct în Final Eight în calitate de club organizator al turneului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TRIST, DAR ADEVĂRAT... A DISPĂRUT "UTCHIM" GĂEŞTI!

Vestea că echipa de fotbal din GĂEŞTI s-a desfiinţat, a întristat un judeţ întreg, a înlăcrimat un oraş atât de dornic după fotbal. Adresa trimisă către A.J.F. DÂMBOVIŢA (prin fax), de către preşedintele clubului, GRIGUŢĂ GRIGORE, stă mărturie în evidenţa A.J.F. DÂMBOVIŢA. Acum, prea multe nu sunt de comentat, dar […]