PE 10 DECEMBRIE SE ALEGE NOUL ŞEF AL FOTBALULUI DÂMBOVIŢEAN

În conformitate cu prevederile art 43.2 din Statutul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa, Comitetul de Urgenţă a hotărât în şedinţa din data de 17.11.2020, convocarea Adunării Generale Extraordinare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa pentru data de 10 Decembrie 2020, cu următoarea ordine de zi:

 1. Constatarea întrunirii cvorumului.
 2. Aprobarea ordinei de zi.
 3. Alocuţiunea preşedintelui interimar al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa.
 4. Desemnarea scrutatorilor.
 5. Desemnarea Comisiei de Validare a voturilor.
 6. Desemnarea a trei persoane pentru întocmirea procesului verbal oficial.
 1. Alegerea preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa pentru perioada rămasă până la Adunarea Generală Extraordinară pentru alegerea preşedintelui care se va desfăşura în anul
  2022.
 2. Adoptarea Hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa din data de 10 Decembrie 2020.
  Precizăm că, potrivit art. 38 alin. 4 din Statutul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa, doar membrii afiliaţi pot propune candidaţi cu menţiunea ca un membru afiliat poate face o singură propunere pentru funcţia de preşedinte. Propunerile se pot depune la secretariatul general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal.
  Dosarul şi propunerile pentru funcţia de
 3. preşedinte trebuie însoţite de documentele necesare dovedirii îndeplinirii condiţiilor prevăzute la art. 44 alin. 3 lit. ah, începând cu data de 18 Noiembrie 2020, termenul limită fiind data de 25 Noiembrie 2020 ora 12:00. Cele menţionate mai sus se vor depune la secretariatul general al asociaţiei în termenul stabilit.
 4. în vederea pregătirii Adunării Generale Extraordinare, este necesar să transmiteţi în scris către secretariatul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa, numele şi prenumele delegatului care participă la această adunare precum şi funcţia pe care o deţine în cadrul clubului sau asociaţiei sportive, conform art. 28 alin. 4 din Statutul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa. Termenul limită este data de 8 Decembrie 2020.

Delegaţii cluburilor sau asociaţiilor sportive vor avea asupra lor un act de identitate (Carte de Identitate sau Paşaport) şi delegaţia din care să rezulte calitatea acestora în cadrul entităţilor sportive.
în cazul cluburilor sau asociaţiilor sportive care au echipe participante în mai multe campionate organizate de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dâmboviţa, vor avea drept de vot în cadrul Adunării Generale Extraordinare doar cu un singur delegat.
Menţionăm că, în conformitate cu prevederile art. 28.6 Din Statutul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa, membrii Comitetului Executiv nu pot reprezenta ca delegaţi cluburile sau asociaţiile sportive din care fac parte şi nici nu au drept de vor în cadrul Adunării Generale Extraordinare. în consecinţă, cluburile sau asociaţiile sportive aflate în această situaţie trebuie să desemneze un alt delegat oficial care să le reprezinte în Adunarea Generală Extraordinară cu menţiunea că aceştia au drept de vot.
Facem menţiunea că Adunarea Generală Extraordinară va avea loc la data sus menţionată doar în cazul în care se vor obţine toate acordurile necesare din partea tuturor instituţiilor abilitate.
în concluzie, Comitetul de Urgenţă al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa, întrunit în mod statutar în data de 17 Noiembrie 2020, adoptă următoarea decizie:
Adunarea Generală Extraordinară va avea loc în data de 10 Decembrie 2020 începând cu ora 11:00, locaţia va fi stabilită ulterior şi comunicată în timp util membrilor afiliaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DÂMBOVIŢEANUL MIHĂILĂ CÂŞTIGĂ O AVERE LA PARMA

Valentin Mihăilă (20 de ani), jucător originar din Finta (Dâmboviţa), a fost transferat de Parma pentru 8.500.000 de euro la începutul lunii octombrie, dar nu a debutat încă în Serie A.Giovanni Becali a dezvăluit suma pe care o câştigă internaţionalul român la noua echipă, dar a anunţat şi când acesta […]