PDL contabilizează greşelile coabitării

raluca rusIn premieră la PDL Dâmboviţa, conferinţa de presă a fost suţinută de Raluca Rus, preşedinta interimară a Organizaţiei de Femei. Cu delicateţe, dar şi cu tact, Raluca Rus a evitat subiectele de can-can şi a ales să puncteze câteva din ceea ce Opoziţia consideră „erori grave ale Guvernului Ponta”. Acest „top al greşelilor” a fost deschis cu ordonanţa privind insolvenţa şi a continuat cu modificarea Codului Rutier şi eşecul aderării României la spaţiul Schengen.
N-au scăpat de criticile doamnei Rus nici ministrul Educaţiei, pentru amânarea introducerii manualelor digitale, şi nici ministrul Sănătăţii, care „a făcut din pachetul de servicii minimale o cacialma”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MEDIEREA, ÎN ATENŢIA UNIVERSITĂŢII TÂRGOVIŞTE

Universitatea „Valahia” din Târgovişte, prin Centrul de Cercetări în Ştiinţe Sociale din cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Politice, este partenerul Camerei Notarilor Publici Ploieşti şi al Baroului de Avocaţi Dâmboviţa într-o activitate deosebită, prin tema de actualitate abordată. Este vorba despre simpozionul „Medierea – procedura prealabilă instanţei de judecată […]