Pasarela modernizată de pe Str. Petru Cercel a fost redeschisă traficului rutier

Marţi, la ora 13, a fost redeschisă traficului rutier pasarela reabilitată şi modernizată situată pe Str. Petru Cercel în zona Combinatului de Oţeluri Speciale.
Cu puţin timp înainte, aflat într-o vizită în teren, primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a declarat că, până la finalul anului va fi reabilitată şi pasarela de pe celălalt sens de mers, care nu necesită intervenţii de asemenea amploare.
Tot în zona COST, până la sfârşitul lunii va fi reasfaltată partea carosabilă, astfel încât, pe ansamblu, execuţia proiectului şoselei de centură va ajunge la un stadiu fizic de realizare de aproximativ 85%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Constantin Dinu, actualul şi viitorul primar al Municipiului Moreni, mesaj pentru "cei care se hrănesc cu scandaluri şi mizerii": AJUNGE!!!

Supus unei campanii de denigrare cum n-a mai fost în Municipiul Moreni, jignit permanent şi calomniat, culmea, de nişte adversari cărora li se potrivesc la milimetru afirmaţiile mincinoase despre primarul în funcţie, Constantin Dinu a ales să se adreseze morenarilor, într-un apel la decenţă şi bun simţ. Şi este îndreptăţit […]