Panică şi groază într-o şcoală din oraşul Titu

I.B.
0 0

gaestiPanică într-o şcoală din oraşul Titu după ce un elev a pulverizat spray lacrimogen pe holurile unităţii şcolare. Nouă copii au avut nevoie de ingrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital de mai multe echipaje ale Ambulanţei. Incidentul s-a petrecut la Şcoala „Pictor Nicolae Grigorescu”, din Titu. Copiii erau înainte de începerea orelor când băiatul a pulverizat spray lacrimogen pe holuri. Alertaţi de strigătele elevilor, profesorii au evacuat clădirea şi au sunat la 112, după Ambulanţă: „La Secţia UPU Titu au ajuns nouă copii, aduşi cu două ambulanţe, de la Şcoala nr.1 Titu.
Simptomatologia lor era prurit ocular, dureri abdominale, uşor speriaţi, afirmativ după ce a fost pulverizat spray lacrimogen în clasă”, a declarat Silviu Colomei, medic UPU Titu. Potrivit dascălilor, elevul care a provocat incidentul are problem de comportament şi a mai fost sancţionat: „Vorbim despre un elev de clasa a Vll-a care a venit la şcoală cu un spray lacrimogen. A pulverizat o singură dată după cum ne-au spus ceilalţi copii. Copiii au avut probleme cu căile respiratorii şi au fost transportaţi la UPU Titu. Au fost consultaţi de medical de gardă şi sunt în afara oricărui pericol. Copilul care a folosit spray lacrimogen a mai fost sancţionat, este la a treia sancţiune. Are ceva probleme de comportament pe care noi am încercat să le remediem dar din nefericire nu am putut face mare lucru pentru că nu avem o colaborare eficientă cu familia. Ultima lui sancţiune a fost cu scăderea notei la purtare. El a fost sancţionat pentru limbaj agresiv la adresa colegilor şi a corpului profesoral. Putem să mergem până la eliminarea elevului de la ore pentru 3-5 zile”, a declarat Marcel Danţiş, directorul Şcolii „Pictor Nicolae Grigorescu”, din Titu. La rândul său, Poliţia Dâmboviţa a deschis un dosar penal şi îl cercetează pe băiat pentru folosirea fără drept a unor substanţe periculoase, faptă care se pedepseşte cu închisoarea de la trei luni la un an sau cu amendă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Autorităţile locale luptă să obţină clădirile fostei unităţi miniere de la Şotânga

Administraţia locală din Şotânga are o listă de investiţii pe care şi-ar dori să o realizeze însă este în aşteptare şi asta datorită faptului pentru că aşteaptă sprijinul miniştrilor Economiei şi Industriei pentru a intra în posesia proprietăţilor miniere de pe raza comunei. Investiţiile se referă la centru cultural, locuinţe […]